Stugor i Vittsjö

Urlaub Vittsjö

Stugor i Vittsjö

Genom att hyra stuga i Vittsjö under din nästa semester i Skåne kommer du att få avkopplande dagar i natursköna omgivningar. Här kan du njuta av närheten till skogen och att vara omringad av de vackraste av sjöar.

Populära semesterhus i Vittsjö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vittsjö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vittsjö

Loading...

En bra utgångspunkt

Vittsjö ligger i norra Skåne i Hässleholms kommun. När du hyr någon av våra stugor i Vittsjö har du goda möjligheter att utforska alla vackra platser som ligger i området. Vittsjö har varit känt som en stor kurort i Sverige sedan 1800-talet, då atmosfären, luften och omgivningarna är något alldeles speciellt. Att hyra stuga i Vittsjö innebär alltså en semester i avkopplande omgivningar. Även Skåneleden går genom Vittsjö vilket innebär att du kan ta sköna vandringar och utforska naturen till fots. Här finns gott om möjligheter till härliga skogspromenader där du kan koppla av och koppla bort vardagen för en stund.

Vid Vittsjö finns även flera vackra sjöar. Bland annat sjön vid samma namn som orten; Vittsjön. Oresjön och Lehultasjön finns också i närheten. Här finns gott om badplatser att spendera de varma sommardagarna på och om du är fiskeintresserad finns här goda möjligheter till napp på kroken. Genom att hyra stuga i Vittsjö kommer du att få en naturupplevelse som är svår att uppleva någon annanstans.

Nära till flera semesterupplevelser

Genom att hyra stuga i Skåne får du ett smörgårdsbord av semesterupplevelser serverat. Från Vittsjö är det lite mer än 20 km till Hässleholm där du bland annat kan uppleva en spännande tur under jord i Tykarpsgottan eller ta en härlig promenad i de öppna bokskogarna.

Om du vill uppleva storstadspuls tar det lite mindre än en timme att ta sig till vackra Helsingborg. Här kan du strosa runt på de härliga gatorna, ta en bit mat på någon av de härliga restaurangerna eller besöka någon av alla butikerna. Om du hyr någon av våra stugor i Vittsjö har du inte heller långt till Smålands alla smultronställen. En stuga i Vittsjö är helt enkelt en bra utgångspunkt för att få lite av allt!

Boka boende i Vittsjö hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Idag är vi Sveriges största stugförmedling och har ett brett utbud av stugor i Skåne. Behöver du hjälp med att hitta en stuga i Vittsjö som passar just dig och dina semesterförväntningar är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig!

För att du tryggt och säkert ska kunna hyra stuga i Vittsjö har vi kvalitetssäkrat alla våra stugor. Detta betyder att vi alltid besöker alla våra boenden innan vi tar in de i vårt sortiment – så att vi kan vara säkra på att stugan håller den kvalitén som våra gäster efterfrågar.

När du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket helt utan extra kostnad. Detta paket innebär bland annat att du har möjlighet att avboka om du blir sjuk och inte kan resa iväg. För att hitta din stuga i Vittsjö kan du göra en sökning direkt här på vår hemsida! Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Vittsjö!