Stugor i Brösarp

Om du väljer att hyra stuga i Brösarp under din nästa semester i Skåne har du vackra Österlen precis utanför dörren - vilket innebär oändligt med härliga semesterupplevelser! I Brösarp med omnejd finns något för alla, oavsett ålder och intresse.

Semester i Brösarp, Skåne

Populära semesterhus i Brösarp

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Brösarp

Loading...

I Skånes vackra landskap

Brösarp är en ort i Tomelilla kommun som ligger i Skåne, inte långt från Kivik. Genom att hyra stuga i Brösarp kan du uppleva Brösarps backar som för många är karakteristiskt för Österlen. Brösarps backar är en del av Verkeåns naturreservat och bjuder på en milsvid utsikt över ett fantastiskt landskap. De mest kända backarna är norra och södra, men backlandskapet omfattar hela byn i alla väderstreck. När du hyr någon av våra stugor i Brösarp kommer du att upptäcka att landskapet är något alldeles speciellt.

Om du tycker om att promenera är Brösarps backar den perfekta platsen för dig. Kulissen gör att promenaden blir väldigt mycket enklare och när du kommit upp en bit kan du sätta dig ner och vila en stund och njuta av den vackra utsikten.

Utforska Österlen

Genom att hyra boende i Skåne har du nära till alla Österlens sevärdheter och aktiviteter. En varm och solig sommardag kan du spendera timmarna vid havet. Här finns gott om badplatser runt omkring så det finns goda möjligheter att ta ett svalkande dopp vid någon mysig vik eller bara koppla av i solen på någon härlig strand. Oavsett om du vill fylla dagarna med olika aktiviteter eller bara koppla av och njuta av att vara ledig är Österlen det perfekta resmålet. Här finns något för alla åldrar och intressen.

Österlen går utmärkt att utforska på cykel och det vackra landskapet gör cykelturen till en fröjd för ögat. Genom att ta cykeln hittar du skatter som du kanske hade missat om du hade tagit bilen. För det är en sak som är säker, på Österlen finns det gott om smultronställen och härliga semesterupplevelser i varje liten vrå.

När du hyr någon av våra stugor i Brösarp kommer du att kunna utforska Österlens alla pittoreska kustsamhällen. Kivik ligger lite mindre än 10 km från Brösarp och bjuder på mängder med härligheter, speciellt godsaker gjorda på äpplen.

Boka en stuga i Brösarp hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och idag är vi Sveriges största stugförmedling med ett brett utbud av stugor i Skåne att hyra. För att vara säkra på att våra stugor håller kvalitén besöker vi alltid alla våra stugor innan vi tar in dem i vårt utbud. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Brösarp hos oss.

När du hyr en stuga hos oss ingår alltid vårt Tryghetspaket helt utan extra kostnad. Trygghetpaketet innebär bland annat att om du skulle bli arbetslös eller sjuk och inte har möjlighet att bo i din stuga kan du avboka din resa. Det är bara en av fördelarna att hyra stuga i Brösarp hos NOVASOL. Behöver du hjälp med att hitta en stuga som passar just dig är du välkommen att ringa till oss eller skicka ett mail. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Brösarp!