Stugor i Osby

Välkommen att hyra stuga i Osby i norra Skåne, inte långt från gränsen till Småland. Här bjuds du som besökare på möjlighet till härliga naturupplevelser genom bland annat de närliggande sjöarna. Här har du också en bra bas för att upptäcka närområdet och få en smak av båda landskapen.

För att hyra stuga i Osby hälsar vi dig välkommen till oss på NOVASOL. Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och kan idag bland annat erbjuda ett brett och unikt utbud av stugor i Skåne som uthyres. Alla våra stugor och semesterlägenheter har besökts av våra egna lokala medarbetare innan uthyrningen börjar. Detta bland annat för att kontrollera att informationen du som ska boka ser här på hemsidan, ska stämma överens med verkligheten. 

Alla våra lediga stugor i Osby med omnejd finner du här på siten där du också kan boka ditt boende direkt online. Givetvis är du också välkommen att ringa till oss om du så önskar – välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Osby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Osby

Loading...

Semesterhus med pool i Osby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Osby

Loading...

Vid gränsen till Småland

Osby är lokaliserat 50 km från Kristianstad och 33 km från Hässleholm i Skåne. Samtidigt har du bara 25 km till småländska Älmhult. Orten ligger alldeles vid Osbysjön som genomkorsas av Helge Å. Osbysjön är välkänt för att vara ett fint fiskevatten med gott om arter och många kommer hit för just den andledningen. Njut av bra fiske men kontrollera först vilka fiskeregler som gäller innan du kastar ut.

Naturupplevelser vid sjö

Njut av en dag vid Osbysjön där ni bland annat kan hyra en kanot och paddla för dagen eller bara befinna er på badplatsen. I Visseltofta sjö finns också möjligheter att hyra kanot. Osbysjön har också båtturer som visar Osbys natur och vackra omgivningar vilket är perfekt för turister som vill lära sig mer. 

Naturen i området är väldigt omväxlande med myrar, skog och sjöar. Här finns flertalet naturreservat bland annat Näset vid Osbysjön. Ni kan även hyra en kanot och paddla i den vackra miljön eller ta en promenad längst Skåneleden som man enkelt tar sig till via Osby. Vesljungasjön är också en sjö som ni kan tillbringa en dag vid badplatsen och är perfekt för barnfamiljen.

Upplev Osby med omnejd

Man kan enkelt ta sig till Osby med tåg, buss eller med bil. I Osby centrum finns det cafeer och restauranger att besöka. En populär aktivitet är att hyra en cykel och cykla på någon av Osbys fina cykelleder

Eftersom Osby ligger inne i Skånes inland finns det också stora möjligheter att ta sig till närliggande kommuner och städer. Bland annat en tripp till Älmhult och IKEA är en perfekt dagstripp. Eller varför inte åka till Hässleholm eller Kristianstad på en shoppingtur? Närheten till Kristianstad gör det också möjligt att ta sig ett dopp på Åhus strand eller köpa en av de stora och populära kulglassarna längs strandvägen en varm sommardag.

Boende i Osby för din nästa semester i Skåne

För att hyra stuga i Skåne till din nästa semester är du välkommen att bland annat se utbudet i området kring Osby. Här finns alternativ för både dig som vill bo nära sjö som nära skog. Reser du med hund finns möjligheten – bland många andra alternativ – att filtrera din sökning på just detta. Då visas alla stugor som välkomnar husdjur. Så börja din sökning redan nu för att hitta ditt nästa semesterboende i vårt utbud av stugor i Osby.