Hyra hus på de grekiska öarna

Sarakiniko på de grekiska öarna

Hyra hus på de grekiska öarna

Sitter du och drömmer om att hyra hus på de grekiska öarna? När man ska hyra semesterbostad i den grekiska övärlden har man alltid en del krav, det kan vara egen pool, härlig utsikt eller närhet till butiker. Era krav är våra möjligheter! Med vårt breda sortiment på semesterbostäder på Greklands öar är vi säkra på att du kommer falla för något av våra semesterhus lite extra. Att hyra hus i Grekland ger er en fast punkt att kalla hem under semestern samtidigt som det inte finns något bättre sätt att utforska den grekiska övärlden. Med våra semesterbostäder på Greklands öar finns något för alla vare sig du reser ensam, tillsammans med din käraste, med dina bästa polare eller med hela tjocka släkten. Låt oss på NOVASOL hjälpa dig att hyra hus på de grekiska öarna!

Populära semesterhus i Grekiska öarna

Loading...

Semesterhus med air condition - Grekiska öarna

Loading...

Semesterhus med pool i Grekiska öarna

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Grekiska öarna

Loading...

Älskade Grekland

Grekland bjuder på ett angenämt klimat med korta avstånd och de bästa av stränder så varför inte boka ditt semesterhus på de grekiska öarna genom oss på NOVASOL! När man önskar hyra hus i Grekland vill man gör det både säkert och enkelt. Du hyr tryggt din semesterbostad i den grekiska övärlden via oss och du kommer till ett av Europas mest sol säkra land – kan det bli bättre?

Dina alternativ är många då Greklands övärld består av 6.000 öar av olika storlekar som ligger i det Egeiska och Joniska havet. Vi ska hjälpa dig att begränsa dina val redan här då endast fyra procent av öarna är bebodda. Tillsammans har öarna en enastående kuststräcka på mer än 7.500 kilometer med en fantastisk blandning av sandstränder av den lena vita sanden samt den svarta vulkaniska sanden. På många av stränderna flaggar grekerna stolt med Blå Flagg, som en garanti för rent vatten. Det blir ännu bättre! Grekerna som har en gedigen historia delar med sig av sina arkeologiska skatter bara genom att beskåda omgivningar. De sitter i byggnaderna, i ruinerna och i de gamla klostren, i människorna och i vindarna.

I Kykladerna kan du också hyra hus

Semesterbostad i den grekiska övärlden

När du hyr hus på de grekiska öarna via oss på NOVASOL så får du andas den grekiska kulturen på ett helt annat sätt. Med våra semesterbostäder på Greklands öar kan du handla lokalproducerat i butikerna och får njuta av färsk fisk, ny pressad olivolja eller varför inte charma en av de grekiska kockarna för hemligheten till lyckad tsatsiki. Du kommer närmare människorna genom att göra som grekerna själva, hälsar på alla, som om du är deras granne och kom ihåg – det är du!

Tillhör du en av de som är lite rastlösa och inte vill ligga i en solstol hela dagarna så är Grekland vattensportens land! Har du inte erfarenhet sedan innan så är det ingen fara – här finns något för alla vare sig du vill segla, dyka, snorkla, simma, vattenskidor, vindsurfa bara för att nämna några. Visst låter det fantastiskt roligt! Så roligt kan man ha när man väljer någon av våra semesterlägenheter i Grekland!