Hyra hus på ön Hydra

På ön Hydra på Saroniska kusten i den grekiska övärlden finner ni en unik liten oas. En oas med hög livskvalitet där man helt kan koppla bort omvärlden. Ön Hydra är nämligen en motpol till de andra grekiska öarna då här inte finns någon biltrafik. Här transporteras man lättast med båttaxi, åsna eller dragvagn – tänk vilket äventyr att ta sig runt ön på en åsna! Det bästa sättet att upptäcka ön är att hyra semesterhus på Hydra.

otoci grčka

Fördelarna med att hyra hus på Hydra

Här kan du gräva ner dig i en god bok på en av de långa stränderna och plötsligt stanna upp och höra hur tyst det är. På Hydra finns ett begränsat antal restauranger och vilken ni än väljer att besöka serverar de genuin grekisk mat. Genom att hyra hus på Hydra har ni möjlighet att skapa era egna rutiner, du behöver inte stå i kö till frukosten, ni handlar lokalproducerad mat i butikerna för att sedan laga en god middag i ert egna hem – familjen kan komma och gå som de vill och ni får en plats som ni kan kalla hem. Ni kan via NOVASOL hyra semesterbostäder på de grekiska öarna och leva som grekerna själva. Välkommen att hyra hus på Hydra!

Upplev Greklands skönhet

Väljer ni att hyra någon av våra semesterbostäder på Saroniska öarna så får ni njuta av Greklands främsta fördel, de Egeiska havet! Ön Hydra trafikeras regelbundet av färjor från Pireus, som hamnen heter i Aten. Denna charmiga ö har en fantastisk historia som speglas i omgivningarna som i husen, ruiner och i de ortodoxa klostren. På Hydra finns mycket att upptäcka både i det bergiga karga samt i de små byarna som slingrar sig längs bergsluttningar. Våra semesterbostäder på de grekiska öarna är väl utrustad med allt ni kan tänkas behöva under er vistelse. Alla har vi krav och önskemål när vi ska iväg på semester, vare sig ni önskar en solig balkong, pool, bra umgängets ytor, grill, närheten till havet så har vi något för alla. Genom att hyra hus på de grekiska öarna kommer ni att känna er som hemma med en grekisk touch.

Hyra hus på Greklands öar

Om ni vill upptäcka denna unika ö under semestern är ni välkomna att hyra semesterbostäder på ön Hydra via oss på NOVASOL! Genom att hyra semesterhus på Hydra kan du och din familj förvänta er en mer unik semester, en semester som fylls med glädje, D-vitamin, salta bad och dansande smaklökar. Vi hoppas att ni hittar er favorit bland våra semesterbostäder i Greklands övärld!