Hyra hus på Andros

Den vackra ögruppen Kykladerna i södra Grekland är en känd semesterdestination som är älskad av många för sitt vackra landskap och de makalöst vackra stränderna. Andros är den mest nordliga ön av Kykladerna och den näst största. Med ett semesterhus på Andros kommer du riktigt nära det fantastiska landskapet och stränderna och samtidigt uppleva den sköna privatsfären av ”de egna fyra väggarna”.

cikladi

Strandliv på Andros

Just att hyra hus på Andros är ett utomordentligt bra sätt att komma nära alla möjligheterna. Till skillnad från grannön, Naxos, som besöks av många tusentals turister är Andros mindre populärt och du kan ofta hitta paradislika stränder som du har för dig själv. Från ditt semesterhus på Andros kan du dels besöka de mer välbesökta stränderna mellan Gavrio och Batsi, som Liopesi, Psili Amos, Agios Petros och Kypri men också de mer svårtillgängliga som Vitali och Zorkos, som du ofta kan ha för dig själv, men som kan vara lite svårare att nå. Genom att hyra hus på Andros har du dock chansen att i din egen takt utforska och upptäcka din drömstrand.

Ta dig runt på ön

Du tar dig enkelt omkring på Andros med buss, de flesta större byarna trafikeras regelbundet men du kan också hyra bil och upptäcka ön själv. Det fantastiska landskapet som väntar dig som vill hyra hus på Andros bjuder också till vandring och cykling, ett fint sätt att blanda avkoppling och motion i härlig miljö.

Hyr din semesterbostad hos NOVASOL

Du kan enkelt hyra hus på Andros hos NOVASOL. Bland annat besöks alla våra hus regelbundet av erfarna och utbildade husrådgivare. Hos oss kan du hyra semesterbostad på Greklands öar och över nära till hela Europa och bland våra hus hittar du både toppmoderna, stora villor med alla bekvämligheter och även enklare, traditionella stugor av olika storlekar. För dig som söker något mer centralt kan du också hitta lägenheter i de flesta semesterstäderna i Europa hos NOVASOL.

Passa på att boka ditt semesterhus på Andros redan idag, innan någon annan hinner före! Du söker enkelt och bokar direkt online och får tillgång till alla resehandlingar på din bokningssida. Har du frågor om att hyra semesterhus i Grekland är du alltid välkommen att kontakta oss!