Hyra hus på Lesbos

Det fantastiska Egeiska havet på Greklands östkust och de många vackra öarna här är ett semesterparadis för alla åldrar och erbjuder en uppsjö av attraktioner och möjligheter – däribland på Lesbos. Många anser att du här får chansen att uppleva det som är genuint för Grekland, de vackra stränderna, klimatet och de trevliga människorna.

Semestra på Lesbos i Egeiska havet

Genuina semesterupplevelser

Naturen runt våra semesterhus på Lesbos är präglad av vackra, gröna skogar och olivträd som ger olivolja av världsklass. Vackra, stora vikar och fantastiska stränder bryter av det vackra landskapet och ger oanade möjligheter till sol och bad, vattensporter och avkoppling. Låga priser och relativt få turister gör att du slipper trängas, sammanlagt borgar det mycket gott för dig som vill hyra hus på Lesbos.

Du kan välja att besöka många olika sevärdheter när du bor i ett semesterhus på Lesbos, varför inte besöka t.ex. den lilla staden Petra med den kända kyrkan och fantastiska stränder eller Eftalou med sina varma källor och för dig som vill äta och dricka gott kan vi rekommendera att hyra hus på Lesbos nära orten Anaxos som har många trevliga tavernor. Visste du att många menar att den bästa ouzon i hela Grekland sägs komma från Lesbos?

Även om jordbruket är den dominerande inkomstkällan har Lesbos en blomstrande huvudstad som är välanpassad till turismen, med ett trevligt nattliv och goda shoppingmöjligheter. Du når Mytilini enkelt från något av våra semesterhus på Lesbos östkust men även västkusten och för den delen hela ön har mycket att erbjuda.

Hyr semesterbostad på Lesbos

Hos NOVASOL hyr du enkelt och bekvämt semesterhus på grekiska öarna och du kan vara säker att få hög kvalitet då alla våra hus kontrolleras av våra erfarna representanter och genomgår stränga kvalitetssäkringar. Här på vår hemsida kan du söka bland alla våra hus i Europa och på Island, både efter kartan och med vår söklösning där du kan specificera dina önskemål och se bara de hus som passar dig bäst.

Välkommen till NOVASOL för att hyra hus i Grekland, ett utmärkt sätt att skapa grunden för en drömsemester för hela familjen. Passa på att njuta av skön motion genom att hyra cykel eller vandra i den underbara naturen när du bestämt dig att hyra hus på Lesbos, det är kanske det bästa sättet att uppleva ön i din egen takt.