Hyra hus på Sifnos

Vi på NOVASOL finns här för dig som vill hyra semesterhus på Sifnos och vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Vi hyr nämligen ut semesterbostäder på grekiska öarna av den anledningen att vi vill att ni ska få uppleva den genuina Greklands tjusning. Hit åker man för att njuta av naturen, den lantliga charmen och det fina vattnet. Låt er fascineras av kultur, traditioner, mat, musik ja allt vad Grekland står för. Väljer ni att hyra semesterbostäder på ön Sifnos i sommar så kommer ni att få uppleva just det! På ön kommer ni hitta många smyckesbutiker och små butiker som säljer deras beryktade silversmycken och keramik. När du önskar att hyra semesterhus på grekiska öarna via oss på NOVASOL så ser vi till att du får en bra standard på huset tillsammans med personlig service – för det vi lovar, det håller vi och gärna lite till!

grcki otoci

Letar ni efter ett lugnt paradis – passa på att hyra hus på Kykladerna

Sifnos är en grekisk ö i ögruppen Kykladerna med mycket berg och frodiga dalar. Här bor 3000 invånare på öns 74 kvadratkilometer. På ön finns allt du kan tänka dig men turismen har inte slagit lika stort som grannöarna så här finns en coolare rytm. Invånarna tar väl hand om sin ö både när det gäller renlighet samt invånarnas eget lugn, kan det vara något med vattnet som gör att det lugna tempot. Att hyra semesterhus på ön Sifnos är perfekt för dig som vill bryta vardagsstressen med en lugnare takt. Genom att hyra hus på Sifnos kan du vara säker på att du får uppleva det fridfulla Grekland. De sägs att det finns 365 kyrkor, en för varje dag på året. Så är du lite extra svag för gamla kyrkor så kommer du kunna mätta ditt intresse här. Ni kan handla lokalproducerade råvaror och laga en enkel familjemiddag i ert eget kök eller möta grekerna på kvartersrestaurangen. Ett eget semesterhus på Sifnos är en trygghet för barnen, ett ställe att kalla ”hem” när ni är borta. Visst låter det idylliskt och alldeles, alldeles underbart – så varför inte hyra hus på Sifnos!

Semesterbostäder på grekiska öarna - perfekt för dig och din familj!

Letar du efter en semesterbostad i Grekland? Vi vet att när du hyr våra semesterhus på Sifnos så är önskningarna många och kraven höga. Det kan vara allt från läge, barnvänligt, köksutrustning eller pool. I och med att vi har lång erfarenhet och ett brett utbud så är möjligheterna många, låt oss hjälpa dig att hyra hus på Sifnos. På vår hemsida bokar du lätt och smidigt och har du några frågor gällande att hyra hus på Kykladerna är det bara att kontakta kundservice. Sifnos är en ö du kommer vilja åka tillbaka till kanske för de härliga vandringslederna, för den goda maten, keramiken eller de vackra stränderna. Vad fastnar du för?