Hyra hus på Joniska öarna

Söker ni meter långa stränder, pittoreska hamnkrogar, fascinerande historia och härlig vattenlek? Då rekommenderar vi att hyra semesterhus på Joniska öarna!

Tänk dig att hyra hus i den grekiska övärlden till ett land där solen bor och att kunna äta frukost när du vill, tänk att få ha ett ställe ni kan kalla hem fast ni är utomlands, tänk att kunna välja ifall ni ska laga mat ”hemma” eller om ni ska gå ut och äta – tänk att hyra hus i den grekiska övärlden! Vi på NOVASOL gillar känslan av hemma fast vi är borta. Vi älskar tanken på att alla, från de största till de minsta i familjen ska kunna springa runt i trädgården och uppskatta att hela familjen är samlad. Denna känsla vill vi självklart dela med oss av - genom att hyra semesterbostäder i Grekland kommer ni inte bara få njuta av sol och bad utan den där lekfulla tiden tillsammans med familj och vänner. Att hyra semesterbostäder på de Joniska öarna är inte bara för dig – det är till för att upplevas tillsammans!

Ferienhaus Ionischen Inseln - Zakynthos

Ögrupp i västra Grekland

Den Joniska ögruppen ligger längs med Greklands västra kust. Till den Joniska ögruppen tillhör sju större öar och ett stort antal mindre öar. Där Korfu ligger höst upp och sedan följer Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaka, Zakynthos och Kythera. De Joniska öarna är de mest besöka öarna i Grekland och med olika karaktärsdrag. Korfu och Lefkas som är populära bland svenskar är även väldigt populära bland grekerna själva, dessa gröna öar charmar dig med stadsliv, vackra stränder och nöjen. Zakynthos är av en klippigare karaktär med en bergskedja som sträcker sig längs hela ön, perfekt för dig som blir lite rastlös och vill gå på upptäcktsfärd. Kefalonia passar alla men ändå lite mer par och barnfamiljer, här är inte så exploaterat jämfört med andra grekiska öar.

Vi skulle rekommendera er att hyra hus på Joniska öarna för att uppleva de alla olika öarnas egenskaper och guldkorn. Att hyra semesterbostäder på de Joniska öarna är eftertraktat bland resenärer som vill se mycket och uppleva den grekiska kulturen i sin egen takt.

Våra semesterhus på de Joniska öarna erbjuder ett brett utbud, här finns ön för dig som åker för att sola, bada och festa, här finns öarna för dig som historieätare, här finns öarna för dig som vill fly vardagslivet för en stunds semester. Reser du för att utöva vattensport som kitesurfing så samlas många på öarna i norr. Med våra semesterhus i Grekland så kan ni njuta av karaktärsdrag av olivlundar, cypresser och storslagen natur.

Semesterhus på Joniska öarna

Vi på NOVASOL vill inte begränsa dig när du ska ut och resa därför arbetar vi ständigt på att utöka vårt sortiment med lägenheter och hus att hyra i nästan hela Europa. Semester är något som vi alltid ser framemot, vi vill bryta vår vardag med en helt annan miljö och för en stund leva i den fridfulla kontrasten. Om ni väljer att hyra hus på de Joniska öarna så kommer detta bli ett minne som ni kommer prata om länge. Varför inte låta er kontrast vara något av våra semesterhus på Joniska öarna? Spana in våra semesterhus på Greklands öar!