Hyra hus på Korfu

Korfu är en av de grekiska Joniska öarna och har ett rikt historiskt arv med många sevärdheter av svunna tider. Korfu är ett populärt, mångsidigt semestermål som har mycket att erbjuda för alla åldrar och på de runt 580 m2 finns mängder av attraktioner av olika slag.

Vackra Korfu i den grekiska övärlden

Rikt på historia

Genom historien har Korfu tillhört många olika länder och de olika kulturerna har lämnat sina spår i form av monument och arkitektur. Greklands första universitet och första konsthögskolan grundades på Korfu och överlag är ön mer lik den västerländska kulturen än den bysantinska och Korfu har till skillnad från övriga Grekland aldrig övertagits av det Bysantinska riket. Att hyra hus på Korfu ger dig mer än bara avkoppling och sol.

Besök den gamla stan i Korfu när du bestämt dig att hyra hus på Korfu och du kommer att se byggnader från både renaissans, barock med flera och UNESCO har tagit upp gamla stan som världsarv. Att spatsera omkring bland smala gränder, storslagna byggnader och pittoreska kullerstensgator och ta en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna är väldigt avkopplande! Överallt på ön hittar du gamla ruiner, kyrkor och fästningar från olika epoker som enkelt besöker från ett semesterhus på Korfu.

Strand på Korfu i Grekland

Naturlig skönhet

Sedan urminnes tider har ön förtrollat besökare och den naturliga skönheten kvarstår även idag samtidigt som man anpassat sig till den ökande turismen. Naturen är makalöst vacker med kuperad terräng, fantastiska vikar och vita sandstränder och små pittoreska byar där du hittar många av våra semesterhus på Korfu.

Hos NOVASOL kan vara trygg i vetskapen att alla våra semesterhus på de grekiska öarna och för den delen i nästan hela Europa har besiktigats och genomgått en noggrann kvalitetsundersökning. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa trygghetsförsäkring och mer än 50 års erfarenhet. Här på vår hemsida kan du bekvämt söka och hyra hus på de grekiska öarna och hittar all information du behöver men du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Boka boende på Korfu

Passa på att verkligen njuta av årets bästa tid genom att hyra hus på Korfu! De magnifika stränderna som till följd av den speciella geologin på ön och vindförhållandena förtjänat en plats bland världens bästa vindsurfingdestinationer bjuder på varmt vatten, vit sand och magnifika solnedgångar.

Upplev härlig natur, sköna stränder och trevliga människor med ett semesterhus på Korfu!