Hyra hus på Zakhyntos

Bro i Zakynthos på de Joniska öarna

Hyra hus på Zakhyntos

Den vackra ön Zakynthos i Grekland är kanske den mest kända semesterön i Joniska öarna och är ett fantastiskt semestermål för alla åldrar! Det milda klimatet och de många möjligheterna gör att du som vill hyra hus på Zakynthos garanterat kommer att få en semester att minnas länge med ett leende.

Semester i egen takt

Från flygplatsen tar du dig enkelt till våra semesterhus på Zakynthos och sedan kan du upptäcka ön helt i din egen takt. Här har du ett rikt nöjesliv och alla möjligheter att upptäcka både historiska sevärdheter och bra bussförbindelser på ön gör att du enkelt tar dig omkring. Naturligtvis passar det också utmärkt att ta hyra en cykel att utforska ön från, på så sätt kan du även blanda avkoppling med skön motion. Förutom den vackra naturen så är Zakynthos även känt för sina musiktraditioner samt det rika kulturlivet.

Från Zakynthos i Grekland

Vita sandstränder och vattensporter

Nära våra fina semesterhus på Zakynthos hittar du flertalet vita sandstränder, långgrunda och med finkornig sand. Kalamaki och Tsilivi är några av de kända stränderna och nöjeslivet har sitt centrum i Laganas och det något lugnare Argassi men du hittar barer och restauranger överallt på ön.

Det kristallklara vattnet bjuder dig som bestämt dig att hyra hus på Zakynthos på allehanda vattensporter och även snorkling, dykning och segling. Det finns möjligheter att spela tennis och även till ridning, så att vi är säkra på att alla kan njuta av semestern genom att bo i ett semesterhus på Zakynthos.

Varje sommar kommer de utrotningshotade Caretta-Caretta sköldpaddorna till Zakynthos för att lägga sina ägg i de varma sandstränderna och därför är några stränder under denna tid skyddade. Du kan åka på båtutflykter för att komma närmare sköldpaddorna men man är noga med att störa deras naturliga habitat så lite som möjligt.

Boka hus direkt online

Med NOVASOL har du möjligheten att hyra hus på de Joniska öarna, semesterlägenheter och semesterhus i Grekland men också i nästan hela Europa. Alla våra hus har kontrollerats av våra erfarna husrådgivare och vi kan därför säkerställa kvalité och service för våra gäster. Du kan enkelt hyra hus på Zakynthos direkt online på vår hemsida men du är alltid välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar.