Hyra hus på Kos

I det vackra Egeiska havet ligger Dodekanska ögruppen som omfattar bland annat Rhodos och Kalymnos och Kos med flera. Kos är den tredje största i ögruppen och en mycket populär semesterdestination som besöks av tusentals turister årligen och som tyvärr ibland har fått en stämpel som partydestination. Att hyra hus på Kos är dock ett utmärkt sätt att upptäcka öns mångfald och du kommer att märka att Kos har mycket mer att erbjuda än strandbarer.

Strand i Grekland

Populära semesterhus i Kos

Loading...

Semesterhus med pool i Kos

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kos

Loading...

Sandstränder och grönska

Kos har 40 000 invånare och är den grönaste och bördigaste ön av Dodekaneserna vilket tillsammans med de många sandstränderna och det livliga nattlivet kombinerat med de flera intressanta historiska sevärdheterna gör att ett semesterhus på Kos passar hela familjen. Många soldagar och det kristallklara vattnet gör att du kan prova på vattensporter, promenera i solnedgången och verkligen njuta av livet genom att hyra hus på Kos.

Staden Kos

Kos är huvudstaden på ön med samma namn, med anrika rötter från 366 f.Kr. då staden grundades. Med ett semesterhus på Kos kan du enkelt besöka både Kos och de andra orterna och uppleva både traditionell kultur och den turismanpassade mentaliteten. Det finns många caféer, restauranger, tavernor och butiker i Kos, liksom även barer och nattklubbar passar dig som vill ha valmöjligheter och har länge lockat den som vill festa men Kos har på sistone gjort en kraftansträngning för att byta målgrupp och locka fler familjer och andra besökare.

Boka ditt semesterboende hos NOVASOL

Genom att hyra hus på Kos hos NOVASOL har du alla möjligheter att gestalta semestern som du själv önskar och har en uppsjö av semesterbostäder att välja emellan. Vill du hellre vara på fastlandet hittar du massor av semesterhus i Grekland och över nästan hela Europa. Hos oss kan du enkelt hyra hus på Greklands öar direkt på hemsidan och du kan vara trygg i vetskapen att alla våra hus har kontrollerats av våra medarbetare.

På Kos finns ett välfungerande bussnätverk som enkelt och bekvämt låter dig utforska ön när du bor i ett semesterhus på Kos. Här kan du glömma vardagens alla bekymmer och njuta av härligt väder, god mat och vacker natur och mängder av upplevelser.