Hyra hus på Kykladerna

Genom att hyra hus på Kykladerna kan du uppleva det Grekland som man ser på vykorten. Bli förälskad i det kristallblåa vattnet, de gästvänliga människorna och de varma sommarkvällarna. Kykladerna är den ögrupp där det klassiska Grekland visar upp sig från sin bästa sida. Ett 20-tal större bebodda öar och några mindre formar en cirkel runt den heliga ön Delos. Dessa öar bildar tillsammans Kykladerna och namnet är passande nog snarlikt det grekiska ordet för ring, kyklos. I ett semesterhus på Kykladerna kan hela familjen få njuta av ölivet!

Kykladerna i Grekland

Populära semesterhus i Kykladerna

Loading...

Semesterhus med pool i Kykladerna

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kykladerna

Loading...

Få minnen för livet

Håll varandra i handen och strosa runt på de slingriga gatorna där de vita husen med de blå detaljerna står uppradade längst vägen. Stanna till på någon mysig restaurang och avnjut en god middag med lokala läckerheter på uteserveringen. Känn den härliga atmosfären och låt värmen ta bort all stress som varit. Genom att hyra hus på Kykladerna kan ni njuta av allt det där. I ett semesterhus på Kykladerna får ni en genuin känsla och upplevelse av Grekland och vi lovar dig att det är svårt att inte bli förtjust i landet.

Från våra semesterbostäder på Kykladerna är det aldrig långt till vattnet. Det turkosa havet och de milslånga stränderna gör Kykladerna till ett semesterparadis för soldyrkare. Ett semesterhus på Kykladerna är en bra utgångspunkt för en badsemester. Njut av solens värmande strålar samtidigt som ni bygger sandslott, spelar strandtennis eller äter en god glass i brassestolen. När dagen börjar lida mot sitt slut kan ni uppleva en förtrollande vacker solnedgång under strandpromenaden för att sedan gå hemåt och sätta er på terrassen. Att hyra hus på de grekiska öarna är svårslaget!

Semesterhus på Kykladerna

Om ni är intresserade av att hyra hus på Kykladerna kan ni boka direkt online eller ringa vår kundtjänst. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning och vi har ett brett utbud av semesterbostäder i Grekland, så vi hoppas att ni hittar er favorit!