Stugor i Flen att hyra

Flen är en liten småstad i hjärtat av Södermanland med närhet till mängder av sjöar, vacker natur och olika mysiga utflykter. Ett bra tips är att hyra boende i Flen och anpassa de dagliga aktiviteterna efter väder och vind. Här i mitten av Södermanlands kärna har du närhet till det mesta.

Möjlighet att hyra stuga i Flen

Populära semesterhus i Flen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Flen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Flen

Loading...

Fint väder = badväder

Genom att hyra stuga här kommer du nära nästan 200 sjöar inom Flens kommun. Detta är verkligen platsen för en härlig bad och solsemester. Några badplatser vi kan tipsa om är Orrestaöbadet, Mellösabadet och Sparreholmsbadet. Men det finns såklart många, många fler badplatser att besöka i denna sjötäta kommun. Är du sugen på att hyra stuga i Flen vid sjö, så har du kommit rätt.

Badplats vid sjö i Flen

Vackra naturupplevelser

Är du personen som vill uppleva naturen på nära håll när du har semester? Genom att hyra stuga i Flen och dess närhet finns många upplevelser at ta del av i naturrika områden. Flen har bland annat flera leder, mängder av sjöar och bra möjligheter till att paddla kanot. Brukar du semestra med din hund? Då måste vi passa på att tipsa om våra stugor i Flen med hund. Ta med din fyrbente familjemedlem på semestern helt utan extra kostnad och utforska naturen tillsammans. 

Sörmlandsleden är en vandringsled med totalt 100 mil av vacker natur med 100 olika etapper för olika svårighetsgrader och terräng. Så oavsett om du vill ha lite utmaningar eller bara gå en härlig söndagspromenad så kan du det på Sörmlandsleden. Här passerar du glittrande sjöar, djupa skogar och vacker kulturbygd. 

Näckrosleden är en cyklingsled som passerar Flen. Den är indelad i 14 olika etapper och är totalt 70 mil lång. Här cyklar du förbi vacker natur med både blomsterängar och hagar. 

Paddla kanot i Flen och dess närhet är en upplevelse i sig. Endast 7 km från Flen ligger Skebokvarn vid sjön Båven där man kan hyra kanot och starta sin tur. Båven består av har en 500 km strandlinje och mängder av öar. Så packa picknicksväskan och ge er ut tillsammans i kanoten.

Naturbild från Flen i Södermanland

Nära Kolmården

Bara en timmes bilresa från Flen finns den populära djurparken och äventyrsparken Kolmården. Genom att boka boende i Flen, kan du lätt ta en avstickare till Kolmården för en dag. Titta på de spännande djuren och åka olika attraktioner i Bamses Värld. Du har garanterat nöjda barn i bilen på hemresan tillbaka till stugan.

Ett semesterhus i Flen för uthyrning

Stugor i Flen, boka redan nu!

Genom att hyra hus eller lägenhet får du en semester med både bad, natur och närhet till olika aktiviteter. Du kan tryggt och säkert hyra ett boende i Flen med oss. Vi har besökt alla boenden innan vi hyr ut dem. Så därför kan du känna dig trygg med att våra stugor. Hos oss kan du hyra stuga i Södermanland, inte bara i Flen. För att se mer vart våra boenden är belägna, gör en sökning på hela Södermanland. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Flen!