Stugor i Malmköping för uthyrning

Besök härliga Södermanland och njut av den anrika bygden från en av våra stugor i Malmköping. Malmköping har präglats av regementet som länge huserade där (1774-1921) och det militära inflytandet återspeglas i gator och torg, hus och trädgårdsanläggningar. Att hyra en stuga i Malmköping kan vara en fantastisk bas för allehanda utflykter och upplevelser!

Ferienhäuser bei Malmköping

Populära semesterhus i Malmköping

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Malmköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Malmköping

Loading...

Marknader, museum och trevlig natur

Malmköping är känt mest för sina marknader, där människor från hela Sverige kommer för att fynda, uppleva och njuta av historiska och moderna föremål och den unika stämningen. Gammaldags Malmköpings Marknad är perfekt för dig som gillar historia, här kan nu njuta av tidsenligt klädda människor och uppleva en magnifik marknad, präglad historisk anda. Från någon av våra stugor i Malmköping tar du dig enkelt till marknaden! Även Malma-Marken, en lokal tradition sedan 1976 är väl värd ett besök. Här finns försäljare, uppträdanden, utställningar och tivoli, du kan verkligen hitta något för alla, stora som små!

Genom att hyra stuga i Malmköping får du även nära till Sveriges Spårvagnsmuseum, där du kan hitta gamla spårvagnar från olika städer och epoker, som kärleksfullt restaurerats och flera av dem används dagligen under sommaren. Här finner du även en egen avdelning för gamla bussar, som står för sig i en egen hall i bussmuséet. Att hyra stuga i Malmköping ger dig även närhet till det vackra Sparreholms Slott som erbjuder olika museum bland annat för bilar, telefoner, hästvagnar och många fler och fantastiskt vackra omgivningar och historiska byggnader!

I Malmköping och omgivningen finns också möjlighet att uppleva otroligt fin natur, fiske och vandring. Här finns anlagda flugfiskeparadis där du kan lära dig flugfiskandets ädla konst och i sjöarna i omgivningen kan du kämpa mot gammelgäddan och vackra abborrar. Cykelleder och vandring för dig nära naturen och några av våra stugor i Malmköping och omnejd erbjuder båt och fiskehjälp så att du kan njuta fullt ut av din semester!

Hyr din stuga genom NOVASOL

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Sverige och vi hjälper dig gärna om du vill hyra stuga i Malmköping. Vi har många stugor över hela Europa och genom oss kan du hyra stuga i Södermanland men även i resten av Sverige. Välkommen att söka samt boka här på vår hemsida!