Stugor i Trosa

Om du funderar på att hyra stuga i Trosa under din nästa semester kan vi bara säga: Du kommer inte att ångra dig! Du har alla Södermanlands semesterupplevelser inom räckhåll och en skärgårdsidyll precis utanför dörren!

Hyr stuga i trosa för er semester

Populära semesterhus i Trosa

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Trosa

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Trosa

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Trosa

Loading...

Något för alla intressen

Trosa är beläget mellan Södertälje och Nyköping. Endast 55 minuter från Stockholm. Orten är centralort i Trosa kommun i Södermanland. Att hyra stuga i Trosa under semestern innebär att du har ett perfekt utgångsläge för att upptäcka den svenska östkusten.

Under sommarmånaderna myllrar det av turister som kommer hit för att njuta av den härliga skärgårdsmiljön. Här kan du ta en härlig promenad längs vattnet och låta den vackra utsikten sjunka in. Det är även mysigt att strosa runt i centrum på de charmiga gatorna. Besök någon av de lokala butikerna eller ta en bit mat på någon av de smakrika restaurangerna.

Genom att hyra någon av våra stugor i Trosa kan du göra utflykter på vattnet. Oavsett om ni tar med egen båt eller hyr på plats passar det utmärkt att upptäcka den vackra skärgårdsmiljön med båt. Med allt från härliga havsbad, promenadvänliga omgivningar till mysiga marknader. I Trosa finns det något för alla intressen!

Utforska huvudstaden

Genom att stugor i Södermanland finns det en hel rad olika härliga semesterupplevelser att upptäcka. Om du vill känna storstadspulsen, tar det lite mindre än en timme att ta sig till Stockholm från Trosa. Huvudstaden erbjuder allt och lite till. Oavsett om du vill spendera tiden med att shoppa, njuta av god mat eller utforska utelivet finns här allt du behöver. Strosa runt i Gamla Stan, besök slottet eller varför inte spendera dagen på Gröna Lund och ta en magkittlande åktur.

Hyra stuga i Trosa med NOVASOL

Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och idag är vi Sveriges största stugförmedling. Vi har ett brett utbud av stugor för uthyrning i Södermanland och vi hoppas att du kommer att hitta din favorit! Det finns flera fördelar med att hyra en privatägd stuga. Du kan känna dig som hemma fast du är borta. Du får friheten att kunna bestämma helt själv hur du ska lägga upp dagen och vad du ska hitta på. Vill du åka på utflykt eller bara stanna hemma och koppla av? Det är du som bestämmer!

Vi besöker alltid alla våra boenden innan vi tar in de i vårt sortiment. Detta för att kunna vara säkra på att boendet håller den kvalitén som våra gäster eftersträvar. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Trosa. När du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket helt utan extra kostnad. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att du kan avboka ifall du inte har möjlighet att resa om du blir sjuk eller arbetslös. För att hitta din stuga i Trosa kan du göra en sökning direkt här på vår hemsida eller ringa till oss så hjälper vi dig. Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Trosa!