Stugor i Eskilstuna

Välkommen till Eskilstuna med en härlig kombination av natur och stadsliv! I Södermanland, i och omkring Eskilstuna, kan du hyra en egen stuga för semestern. I Eskilstuna lockar skärgårdens lugn samtidigt som stadspulsen är inom räckhåll - här finns det något både för natur- och stads-älskaren.

Varför inte passa på att njuta av en härlig blandning av båda delar. Speciellt om ni är en familj eller ett sällskap med olika intressen. Boka en av våra stugor i Eskilstuna med omnejd redan idag och upplev en semester i vackra Södermanland.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Eskilstuna

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Eskilstuna

Loading...

Semesterhus med bastu i Eskilstuna

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Eskilstuna

Loading...

Upplev Eskilstuna

Njut av sommaren på bästa sätt och besök någon eller några av Eskilstunas många badplatser. Här hittar ni sandstränder, klippbad och bryggbad.

Ta med cykeln på semestern och ta dig enkelt fram i området. I Eskilstuna har ni heller aldrig långt till bra fiskeställen, både i havet, sjöar och till och med mitt i centrum i Eskilstunaån finns det fiskemöjligheter. Vissa ställen får man fiska gratis och på andra behövs fiskekort, så kolla innan vad som gäller just för ditt område. Turistbyrån har ofta all information tillgänglig om fiskevatten.

Eskilstunaån kan upptäckas på kanot, så passa på att upptäcka Eskilstuna ur ett lite annat fantastiskt perspektiv på semestern.

Området huserar också ett flertal naturreservat med många vandringsleder som tar dig genom det grönskande landskapet. Under vintertid finns flertalet isbanor för skridskoåkning och flera skidspår för längdskidor, samt backar för både utförsåkning och pulka.

För familjerna är områdets Zoo ett måste på semestern. I Eskilstuna finns något för både den aktive under hela året och även för den som önskar att bara ta det lugnt på semestern.

Aktiviteter och utflyktsmål

I Eskilstuna finns det gott om aktiviteter för den som också vill få lite city-känsla på semestern. Strosa genom Gamla Stan och dess kullerstensgator, kantade av vackra hus och mysiga små gränder. Njut av en glass och luta dig tillbaka vid Eskilstunaåns kant och njut av semestern.

I centrum finns ett brett utbud av restauranger, shopping och uteserveringar. Med alltifrån goda burgare och sushi till husmanskost och flera bra barer.

För den som vill, är Stockholm en perfekt dagsutflykt och ligger bara cirka 11 mil från Eskilstuna. Ta en tur till huvudstaden, shoppa och vandra runt i stadens fantastiska miljöer.

Välkommen att hyra stuga i Eskilstuna med NOVASOL!

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige. Välj och vraka bland tusentals fantastiska semesterboenden runtom i Europa.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Södermanland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Eskilstuna med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Eskilstuna kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!