Stugor i Norrbotten

Djupa skogar och brusande älvar, norrsken och midnattssol - genom att hyra stuga i Norrbotten får du uppleva en annan sida av Sverige. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Norrbotten.

Norrbottens län är Sveriges nordligaste län och består av delar från landskapen Norrbotten och Lappland. Här kan du andas frisk luft, dricka vatten direkt ur källan, fiska i vattendragen och uppleva samernas spännande kultur. I norra Sverige har NOVASOL stugor i Norrbotten vid till exempel Kalix, Sorsele och Arvidsjaur.

Abisko - en del av Norrbotten

Populära semesterhus i Norrbotten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Norrbotten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Norrbotten

Loading...

En semester i norra Sveriges vildmark

Det finns många anledningar att hyra stuga i Lappland och ett flertal av dessa stavas ”djur och natur”. Norra Sverige är känt för sina fina fiskevatten och här finns många platser där du kan pröva fiskelyckan. Andra härliga aktiviteter är vandring, forsränning, bäversafari, ett besök i älgparken, ridning, golfspel, tur med hundspann, snöskotertur eller skidåkning.

Med en av våra stugor i Norrbotten får du möjligheten att lära dig mer om samekulturen. Upplev renskötarens vardag, följ med på rensafari och besök Ájtte -svenskt fjäll- och samemuseum, som berättar om samerna och fjällvärlden.

Att hyra stuga i Norrbotten är också ett bra tillfälle att få se midnattssolen eller norrskenet. Ta dig upp på Brännaberget där du får en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Följ med på en tur med hundspann där du kan uppleva norrskenet och midnattssolen på ett annorlunda vis. Under vistelsen i Norrbotten får du heller inte missa att smaka specialiteter som renfilé, lax eller vilt.

Ett unikt utbud stugor i Norrbotten

Blev du sugen på att hyra stuga i Norrbotten, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Lappland. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning och erbjuder stugor i Lappland i olika storlekar och prisklasser. Vissa av våra stugor är så kallade fiskehus, andra har bastu eller panoramautsikt över bergen.

Alla våra stugor ägs av privatpersoner vilket gör att vi kan erbjuda ett unikt utbud stugor där ägaren har satt sin personliga prägel på stugan. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra stuga i Lappland, är du varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Annars kan du enkelt hyra stuga i Norrbotten online.