Stugor i Lycksele

Välkommen till en spännande semester i Lycksele! Känn pulsen rusa när ni testar på forsränning, kasta er nedför slalombackarna, besök Lyckseles djurpark eller den mytomspunna underjordskyrkan. Det bästa sättet att upptäcka trakten är att hyra stuga i Lycksele.

Ferienhäuser in Lycksele

Aktiv semester i Västerbotten

Lycksele ligger i Västerbottens län i Lappland. Om ni ska hyra stuga i Lycksele med omnejd så väntar en aktiv semester. Här kan ni prova på forsränning, susa nedför terrängen på en mountainbike eller testa på utföråkning nedför Bocksliden. Ta gärna en tur med hundspann, åk på skotersafari, spela golf eller ta chansen att fiska i åar, älvar och sjöar.

Barnen blir förtjusta över ett besök på Lycksele djurpark där de kan se varg, myskoxe och björn. Under sommartid finns karuseller i djurparken och under vintern förvandlas parken till en julpark där barnen får träffa Tomten.

Om man ska hyra stuga i Lycksele finns också mycket att se. Ägna några timmar åt underjordskyrkan Santa Anna i Kristinebergsgruvan som är belägen 90 meter under jorden. Besök också Gammplatsen där det finns husgrunder, kåtor, en kyrka, hus och gårdar som ger en bild av livet i bygden för samer och nybyggare.

Det finns många fördelar med att tillbringa semestern i någon av våra stugor i Lycksele med omnejd. Ni får själva sätta era vanor, får en bra utgångspunkt för utflykter och möjlighet till en mer unik semester. Med en stuga i Lycksele får ni en plats som ni kan kalla hem och chans att umgås hela familjen.

Sök och boka stugor

Är ni intresserade av att besöka djurparken och underjordskyrkan, kan ni hyra stuga i Lycksele via NOVASOL. Vi har mångårig erfarenhet av stugförmedling och kan erbjuda ett brett utbud av stugor i Sverige . I vår katalog och på vår hemsida kan ni välja en semesterbostad som uppfyller era behov.

När ni hyr stugor i Sverige via NOVASOL, bokar ni med vetskap om att alla våra stugor i Lycksele besiktas regelbundet och att det ingår en trygghetförsäkring i hyresbeloppet. Vi finns med er hela vägen: ni kan alltid ringa oss om ni har frågor om att hyra stuga i Lappland och om ni mot förmodan skulle få problem. Välkommen att hyra stuga i Lycksele med omnejd!