Stugor på Falster

Falster har allt - nöjen, spa och vacker natur. Och med en av våra många stugor på Falster kommer du nära alla upplevelser, möjligheter och äventyr. Fira en skön semester i Danmark med NOVASOL - till exempel genom att hyra stuga på Falster.

Sandstrand på Falster

Populära semesterhus i Falster

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Falster

Loading...

Semesterhus med pool i Falster

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Falster

Loading...

I perfekt läge

Ön Falster är förbunden med Själland och Lolland och ligger med fantastiskt läge i mitten. Här hittar du allt som ett semesterhjärta kan begära i form av vacker natur och roliga upplevelser för såväl stora och små besökare når du enkelt genom att hyra stuga på Falster.

I närheten av våra stugor på Falster hittar du härliga stränder, bland de vackraste i hela Danmark, och många möjligheter till både avkoppling och motion, helt beroende av vad just du önskar på semestern. Runt omkring våra stugor på Falster hittar du även olika sevärdheter och utflyktsmål, varför inte slå flera flugor i en smäll och cykla ut i naturen, besöka något av utflyktsmålen och återvända hem till din semesterstuga för god mat och avkoppling framåt kvällen!

Ta bron till ditt semesterhus på Falster

Närhet till många aktiviteter

Ett semesterhus på Falster passar även dig som vill sporta, du har tillgång till flera möjligheter att spela golf, du kan prova på att surfa och kustfisket är också värt ett försök. Äventyrsbadet Lalandia bjuder på härliga attraktioner för alla åldrar och det finns bra möjligheter till shopping och uteliv alldeles runt knuten på våra stugor på Falster!

Hyr boende på Falster hos NOVASOL

I vårt stora utbud av semesterbostäder i Danmark hittar du många olika boenden. Vi har stora, moderna och överdådigt inredda hus och även mindre, mer traditionella hus där vikten lagts på hemtrevnad snarare än överflödig utrustning. Vi har hus precis vid stranden och hus med pool, helt beroende på dina preferenser. Du kan enkelt söka och hyra stuga på Falster direkt här på vår hemsida, bekvämt och enkelt.

NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling och ett mycket stort utbud av alla möjliga stugor i nästan hela Europa. Bland annat kan du hyra hus i Marielyst, den populära semesterdestinationen. Vi har utvecklat en av de bästa trygghetsförsäkringarna i branschen och vi har en välfungerande kvalitetskontroll. Det gör att vi vågar lova dig en lyckad vistelse och den bästa servicen i branschen. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga på Falster!