Stugor i Marielyst

Marielyst är dansk semesteridyll när den är som bäst. Precis som på alla andra ställen i Danmark där NOVASOL hyr ut semesterhus har vi även ett stort och frestande utbud av stugor i Marielyst. Här kan både stora små besökare verkligen uppleva en fantastisk semester! Eftersom vi har så många semesterhus i Marielyst och så många gäster väljer att spendera sin semester här, har vi också ett eget servicekontor på plats för att möjliggöra en så bra upplevelse som möjligt.

Semesterhus i Marielyst på Falster

Populära semesterhus i Marielyst

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Marielyst

Loading...

Semesterhus med pool i Marielyst

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Marielyst

Loading...

En pärla på östkusten

Marielyst är en tvättäkta pärla på Falsters östkust. Den lilla staden med under tusen invånare förvandlas under sommarhalvåret till ett sant semestermecka som ligger i samma nivå som södra Europas turistorter. Genom att hyra stuga i Marielyst får du alla möjligheter att uppleva de underbara stränderna, caféerna och attraktionerna.

Mycket att se och göra

Med någon av våra stugor i området kan du både slappna av och hålla igång, det finns utmärkta cykelleder, motionsmöjligheter alldeles i närheten och inbjudande stränder där du verkligen kan slappna av. Alldeles runt knuten på våra stugor i Marielyst finns till en av de bästa stränderna i hela Danmark. Du kan även spela golf och tennis, surfa eller åka gokart och mycket mer. Det finns minigolf, bowling och ett stort utbud av kulturhistoriska sevärdheter och upplevelser. Genom att hyra stuga i Marielyst kan hela familjen njuta av en drömsemester att minnas länge!

I stadens centrum finns bra shoppingmöjligheter, fina matställen och trevliga caféer, allt behagligt nära våra stugor i Marielyst. När du vill hyra stuga i Marielyst kan du hos oss välja mellan många olika alternativ, såväl toppmoderna, lyxiga villor till mer opretentiösa och traditionella stugor och hus. Du bestämmer helt själv.

Boka boende i Marielyst hos NOVASOL

Här på vår hemsida kan du enkelt söka bland alla våra semesterhus i Marielyst och i vårt stora utbud av stugor på Falster, övriga Danmark och nästan hela Europa. Du kan snabbt klicka dig fram till det rätta boendet för dig genom att kryssa i dina önskemål bland sökkriterierna. Vår långa erfarenhet och vår noggranna kontroll garanterar dig en behaglig upplevelse och vår trygghetsförsäkring ingår alltid.

Välkommen till NOVASOL för att hyra drömboendet för din nästa semester i Marielyst!