Stugor på Als

Hyr semesterhus på Als i sommar! Genom att hyra stuga på Als får du och din familj en skön semester i Danmark med sol och bad, natur och kultur. NOVASOL är Danmarks största stugförmedlare med stugor över hela landet.

Als, beläget i den södra delen av Lilla Bält mellan Jylland och Fyn, är Danmarks sjunde största ö. Ön är långsträckt, 34 kilometer lång, från Köbingsmark i norr till Kegnäs i söder, och den består av en 165 kilometer lång kuststräcka med oförstörd natur. NOVASOL har ett härligt utbud stugor på Als, främst i närheten av Skovmose strand.

Semester på ön Als i Danmark

Populära semesterhus i Als

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Als

Loading...

Semesterhus med pool i Als

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Als

Loading...

Upptäck en ny ö i sommar

Du som ska hyra stuga på Als kommer upptäcka att kusterna är mycket olika. Östkusten är formad som en halvmåne med klitter och helt utan inbuktningar. Västkusten däremot har fjordar och vikar som mynnar ut i Alssund som skiljer Als från Jylland. Längs kusterna finns det mycket bra fiskemöjligheter och härliga badstränder som du kan njuta av om du tänker hyra stuga på Als. Stora skogsområden och trevlig atmosfär fulländar bilden av en dansk semesterö.

Bor du i en av NOVASOLs stugor på Als, kommer du märka att ön har mycket historia att bjuda på. Inte på något annat ställe finns så mycket historia på så litet geografiskt område. Detta kryddas med kultur, konst och aktiviteter som gör det till ett bra val att hyra stuga på Als.

Så gör du för att boka stuga på Als

Ska du hyra hus i Danmark för semestern kan vi bland annat locka med semesterhus på Als. Att boka en av NOVASOLs stugor på Als är en bra utgångspunkt för en lyckad semester i Danmark! NOVASOL grundades i Danmark 1968 och har i dag stugor över hela Europa.

Här på hemsidan kan du se vårt unika utbud av stugor på Als. Vi har allt från enkelt inredda stugor till storslagna semesterhus bara ett hundratal meter från vattnet. Har du redan hittat drömhuset på Als, kan du boka online eller ringa vår kundtjänst som gärna hjälper till med bokningen. Välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Danmark på ön Als!