Hyra stuga Sönderborg

Hyra stuga Sönderborg

Hyra stuga Sönderborg

Hyr stuga i mysiga Sönderborg. Detta är en mycket vacker dansk stad som ligger vid vattnet på den danska halvön Jylland och ön Als. Als sund delar staden i två delar. Här bor ni tätt på den tyska gränsen och ni tar er enkelt dit med bil eller tåg.

Ni kan se läsa mer om och se våra stugor på Als här!

Åker ni hit under sommaren så kommer ni inte att behöva gå långt för att kunna ta ett dopp i vattnet. De flesta av våra stugor i området ligger nära havet. Vanligtvis med en strand på gångavstånd.

Hyr stuga i Sönderborg och se något nytt. Ni kan enkelt ta bilen från Sverige och det är inte så långa avstånd i Danmark. Sönderborg har dessutom allt som behövs under en skön semester - shopping, caféer, en hel del goda restauranger och flera bra äventyr att fylla ut tiden med. Gillar du golf så finns det flera banor i närheten att spela på.

Populära semesterhus i Sønderborg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sønderborg

Loading...

Hyr semesterboende i Danska Sönderborg med omnejd

När du hyr en stuga i Sönderborg kan du bo nära havet och med köravstånd till flera mindre och intressanta städer i Danmark.

Om ni anser att fika är livet så testa gärna ett ”Sönderjyskt kaffebord” som är en gammal tradition i området. Detta består oftast av ett flertal olika tårtor och goda kakor. Det passar perfekt till svenskar som älskar sin fikapaus och sitt kaffebröd.

Ta en glass och gå en promenad längs sundet och titta på alla båtar som åker genom sundet under sommaren. Avsluta dagen med ett god middag antingen hemma eller på någon av alla de mysiga restaurangerna som finns i området.

Är ni intresserad av historia så kan ni besöka Dybböl Mölle och Dybböl Banke. Här kan du lära dig mer om kriget som pågick i området under 1800-talet. Här finns ett intressant museum, filmvisningar och guidade turer så du får lära dig mer om alltifrån människorna som deltog, till vad som faktiskt hände i området under kriget.

När ni befinner er i området så kan ni enkelt ta er över gränsen till Tyskland för en liten utflykt. Ni behöver inte alls köra långt för att få lite nya intryck. Upplev någon av de vackra städerna som ligger tätt på den danska gränsen såsom Flensburg, Kiel eller Lübeck. Städer som alla är perfekta utflykter.

Hyra stuga Sönderborg

Varför hyra en stuga i Sönderborg med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Sönderborg och över nästan hela Danmark.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Sönderborg med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Sönderborg med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i vackra Sönderborg, Danmark!