Stugor på Kegnaes

Drömmer du om att hyra ett semesterhus i Danmark för din nästa semester? Då kan du sikta in dig på den charmiga halvön Kegnaes på Als. Här finns något för alla smaker så oavsett om du vill lata dig på stranden, gå på tur i skogen eller uppleva vacker arkitektur så kan du det när du hyr ett semesterhus på Als

Våra lediga semesterbostäder på Kegnaes finner du här på vår hemsida. Här finner du vårt totala utbud av stugor och semesterlägenheter på Als för uthyrning, inklusive Kegnaes. Du bokar ditt boende direkt direkt här online, eller så ringer du till oss. Vi hjälper dig gärna med att boka boende på Kegnaes, samt svara på fårog rdu kan tänkas ha om vår stuguthyrning.

Hav och strand med semesterhus på Kegnaes

Populära semesterhus i Kegnæs

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kegnæs

Loading...

Semesterhus med pool i Kegnæs

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kegnæs

Loading...

Upplevelser i naturen under semestern

Naturen på Kegnaes är frodig och platt med flera skogsområden. Älskar du att spendera tid i det gröna är en semester här med andra ord något för dig. Det är ett otroligt rikt fågelliv på halvön, så har du någon form av fågelintresse passar ett semesterhus på Kegnaes utmärkt. Ett bra sätt att upptäcka det vackra landskapet på är genom att vandra eller cykla i naturen tillsammans med familjen. Har du inte möjlighet att ta med dig egna cyklar, finns det självklart möjlighet att hyra på plats.  

Halvön har också många bra stränder, där vattnet är ganska grunt, vilket gör dem väldigt barnvänliga. Vissa av stränderna har också badbryggor. På Kegnaes finns det också goda möjligheter att testa olika sorters vattensporter som exempelvis surfing. Det finns också båtuthyrning om man vill upptäcka Kegnaes från vattnet. Man kan självklart också prova fiskelyckan och se om man på egen hand kan fånga kvällsmaten när man fiskar antingen längs kusten eller i en av sjöarna.

Sevärdheter och attraktioner

Något du inte får gå miste om att uppleva när du väljer att hyra hus på Als är Kegnaes fyr som invånarna är mycket stolta över. Från tornet är det möjligt att se ”hela världen”. Även Sankt Johannes kyrka eller ”Kegnaes kyrka” är en viktig sevärdhet på halvön. Eftersom grunden till kyrkan byggdes på midsommardagen 1615 har kyrkan fått sitt namn efter Johannes Döparen. Kyrkan är känd för sitt timglas på predikstolen.

Hyr du ett semesterhus på Als i Danmark, är du sällan långt ifrån den tyska gränsen. Så om semestern går till Kegnaes, är det perfekt för att göra en dagsutflykt till Flensborg som inte ligger mer än 60 km bort. Annars ligger det kända Dybböl Mölle och historiecentret Dybböl Banke bara en halvtimme med bil från Kegnaes där både stora och små kan få en spännande dag tillbringad i året 1864.

Boende på Kegnaes till din semester på Als

Som du kan se, bjuder en semester på Kegnaes något för varje smak och med stuguthyrning från NOVASOL kan du och din familj få det perfekta utgångsläget för att uppleva allt vad denna härliga halvö har att erbjuda. Ta en titt på vårt utbud här på hemsidan och finn det semesterhus som passar till just dina behov och önskemål. 

Här i Kegnaes finns semesterbostäder för nästan alla smaker. Vissa har egen pool i form av en inomhuspool. Perfekt om vädret inte skulle vara optimalt någon dag. Flera av våra stugor välkomnar också dig som reser med hund. Kika bara efter våra semesterbostäder med husdjur tillåtet. Genom att filtrera på avstånd, kan du till exempelvis se alla boenden som ligger nära hav och strand. Att bo nära havet är populärt. Därför är just Danmark ett omtyckt resmål då var och varannat semesterhus ligger nära vatten. Välkommen att hitta din favorit till din nästa Danmarksemester, i utbudet av stugor på Kegnaes!