Stugor i Lavensby

Överväger du att hyra ett semesterhus på Als men är osäker på vart på denna härliga ö du vill bo? Låt oss presentera den trevliga byn Lavensby. Här kan alla dina semesterdrömmar bli verklighet, oavsett om du önskar en golfsemester, en aktiv semester ute i naturen eller en kulturell semester där du besöker historiska byggnader och gör utflykter till charmiga byar. Ett semesterhus i Lavensby på Als är en utmärkt bas för en semester i Danmark – närmast oavsett vilken typ av semester på söker. 

Våra lediga stugor i Lavensby för uthyrning finner du här online där du också kan boka ditt boende. Du kan filtrera din sökning på de önskemål som är viktiga för just dig. Kanske vill du hyra stuga på Als med egen pool? En inomhuspool möjliggör för härliga semesterupplevelser året om. Eller så kanske du reser med hund? Många av våra stugor välkomnar husdjur.

NOVASOL formidler feriehus og hytter i Lavensby

Populära semesterhus i Lavensby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lavensby

Loading...

Semesterhus med pool i Lavensby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lavensby

Loading...

Aktiv semester på Als

Naturen på Als kan bäst beskrivas som ”grönt med grönt på”. Ön är nämligen otroligt ymnig och väljer du att hyra hus i Lavensby, får du ett perfekt utgångsläge för att upptäcka det vackra landskapet. Ta till exempel en tur i Havnbjergskogen, som ligger bara 3 km från Lavensby - eller i Nörreskov som är öns största skog.

Är du eller någon i familjen ett tvättäkta vattendjur? Då är det perfekt att ta sig till vackra Lavensby strand för ett dopp i havet. Våra semesterhus i Lavensby ligger precis vid havet vilket gör att du bor nära vatten här. I Nord-Als idrottscenter, finns också en stor swimmingpool. Så om vädret visar sig på sin värsta sida under semestern finns det fortfarande gott om badmöjligheter. 

Om du vill prova fiskelyckan kan du göra det i Nordborgsjön men var dock uppmärksam på de lokala fiskereglerna som finns då det ofta krävs fiskekort. Flera sjöar använder också principen ”catch and release” vilket innebär att du inte kan behålla din fångst.

Utflykter och sevärdheter i Lavensby

En semester i Lavensby kommer vara allt annat än tråkig. Utbudet av sevärdheter och upplevelser på Als är stort och mångsidigt så det finns massor att göra när man hyr ett semesterhus här för semestern. Om du är intresserad av historiska byggnader kan man ta en sväng förbi Havnbjerg Kvarn som är byggd i nederländsk stil. Annars finns också Nordborg kyrka med sina intressanta kalkmålningar från omkring år 1500. Även Nordborgs slott, som man dock bara kan upptäcka utifrån då det idag är en skola, är definitivt värt ett besök.  

På Als finns också äventyrsparken Danfoss Universe där barn och vuxna kan tillgodose sig kunskap om naturvetenskap genom lek. Det kommer utan tvivel bli en rolig dag för hela familjen och dessutom ligger parken bara 3 km från Lavensby. 

Om du har lust att göra en lite längre biltur, ligger den tyska gränsen bara 70 km från våra semesterhus i Lavensby. Ett tips är att ta en dagstur till Flensborg där man kan strosa längs de trevliga gatorna, shoppa i de många butikerna och få en kopp kaffe på en av de många kaféerna.

Uthyrning av semesterhus i Lavensby

Med ett semesterhus på Als från NOVASOL får du och din familj utmärkta förutsättningarna för din semester. Med en semesterbostad som bas kan du styra semestern så som just du vill ha den. Vi har ett brett utbud av hus att hyra på Als så oavsett vilka önskemål du har för ditt semesterhus, har vi förhoppningsvis ett som passar just dig. Vi ser fram emot att önska er välkomna till någon av våra stugor i Lavensby!