Stugor i Skovmose

Drömmer du om att hyra stuga i Skovmose? Skovmose på ön Als är en av NOVASOLs mest attraktiva destinationer i Danmark. Vi på NOVASOL har många härliga semesterhus i Skovmose att erbjuda! Det enklaste sättet att hyra stuga på Als är att boka här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst.

Skovmose är belägen på ön Als vid södra Jylland. Staden ligger så pass avsides att du slipper påminnas om vardagens stress och jäkt om du hyr semesterhus i Skovmose. Trafiken är gles vilket gör det säkert att låta barnen cykla ensamma ner till glasskiosken. Samtidigt har staden nog med affärer så att inget behöver saknas.

Semester i Skovmose på Als

Populära semesterhus i Skovmose

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Skovmose

Loading...

Semesterhus med pool i Skovmose

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skovmose

Loading...

Njut av några av Danmarks finaste stränder

Södra Jylland är ett otroligt vackert och spännande område att tillbringa semestern på. Det gäller inte minst den lilla staden Skovmose, som ligger tätt intill några av landets bästa stränder. Genom att hyra stuga i detta området på Als kan du se fram emot många sköna timmar på stranden. Skulle det regna någon dag så har många av våra stugor i Skovmose jacuzzi eller inomhuspool.

Nära våra stugor i Skovmose hittar man några av de bästa fiskeplatserna på hela Als. Så gillar du att fiska ska du definitivt hyra stuga i Skovmose. Här på hemsidan kan du söka på våra olika semesterkoncept och hyra en fiskestuga med båt, extra stor frys och gott om plats för fiskrensning.

Att hyra stuga på Als är också en bra bas om du och din familj vill se er omkring under semestern. Från Als kan du ta båten över till Faaborg på ön Fyn, ta bron över Sönderborg eller åka över gränsen till Tyskland. Möjligheterna är många när du semestrar i Danmark.

En semester utomlands – men ändå så nära

Man behöver inte åka långt för att kunna njuta av hav och sandstränder utomlands. Genom att hyra stuga i Skovmose får du semestra på en av Danmarks populäraste platser. Det finns många fördelar med att hyra en av NOVASOLs stugor i området, speciellt om man semestrar med barn. Alla våra stugor i Skovmose har eget kök så det är enkelt att laga middag åt hungriga barn eller värma välling när som helst under dygnet. Välkommen!