Stugor i Nr Kettingskov

Det mysiga stugområdet Nr Kettingskov på Als ligger mellan Asserbollskogen och det kanske lite mer kända sommarstugeområdet Mommark. Våra stugor vid Nr. Kettingskov ligger nära havet och från flera semesterbostäder har du en vacker utsikt över södra Fynhavet direkt från terrassen eller trädgården. Ska du hyra stuga i Nr Kettingskov är du välkommen att se vårt utbud här på hemsidan och boka din favorit direkt online.

En av våra stugor i Nr Kettingskov

Populära semesterhus i Nr Kettingskov

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nr Kettingskov

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nr Kettingskov

Loading...

Naturupplevelser i Nr. Kettingskov

Naturen på Als är väldigt vacker och varierande. Omkring Nr Kettingskov finns det gott om grönområden, som inne i landet övergår till praktfulla skogar. Längs hela kusten finns det bra vandringsleder som tar dig genom både skogar, stränder och klippor. Den stora skogen Nörreskov är perfekt för vandring och cykling, och i skogarna Oleskobbel och Blommeskobbel kan du se några av Nordeuropas största stendösar. 

Den långa kuststräckan är också ett äkta paradis för sportfiskare. Här kan det nappa många olika fiskarter, till exempel den stora havsöringen, som gillar att gömma sig bland större stenar. Speciellt vid Fjordmosen, Drejet, Kegnäs Ende och Gammel Pöl finns det goda fiskeställen från kusten.

Vill du bada under din semester i Nr Kettingskov? Längs kusten finns det givetvis också möjligheter att bada. Flera fina stränder är redo att välkomna badglada gäster. Stranden vid Nr. Kettingskov är bra för de minsta i familjen, eftersom vattnet är lugnt. Bland lokalbefolkningen är stranden vid Skovmose den mest populära. Här är också vattnet lugnt eftersom området är skyddat av Fyn och Ärö. Stranden vid Fynshav är också mycket populär och på grund av de goda faciliteterna har stranden tilldelats utmärkelsen Blå Flagg.

Åk från Nr. Kettingskov till stranden vid Mommark på Als

Sommar på Als

Ön Als, som Nr Kettingskov ligger på, är ett mycket populärt ställe att hyra stuga i Danmark. Det är inte bara danska semesterfirare som har fått ögonen upp för den lilla pärlan, även utländska besökare uppskattar öns många upplevelser och vackra landskap. Als erbjuder upplevelser för alla intressen och alla åldrar i hela familjen. Njut av allt dessa genom att hyra stuga på Als eller på det närliggande fastlandet.

Aktiviteter och upplevelser på ön

Den stora familjeattraktionen på ön Als är äventyrsparken Universe, som ligger på den norra delen av ön. Här hittar du massor av spännande och lärorika aktiviteter där hela familjen kan vara med. Aktiviteterna är byggda kring vetenskapligt lärande, genom lek och samarbete. Prova till exempel på en promenad i 160 meters höjd med VR glasögon eller testa dina färdigheter som fakir på en spikmatta. En familjeduell på Segway är alltid en hit och för familjens allra minsta finns det mycket att uppleva i Pixiland. Från ditt semesterhus i Nr. Kettingskov är det cirka 20 km till äventyrsparken.

En annan familjeattraktion på bekvämt avstånd från Nr Kettingskov är historiecentret Dybböl Bank. Här får ni lära er mer om kriget 1864 och hur ön Als och dess invånare påverkades. Här ställs ut allt från utrustning, vapen och personliga brev till dagböcker av soldater som kämpade i kriget. På området utomhus kan ni uppleva hur soldaterna levde, och höra smällarna från den stora kanonen. Alldeles intill historia centrum ligger den fina Dybböl väderkvarn, som också är ett av de mest kända landmärkena på Als. I den lilla butiken vid kvarnen säljs olika lokala produkter och naturligtvis mjöl. Från den stora gräsytan har ni en vacker utsikt över fjorden och skogarna. Under en sommardag rekommenderas en picknick här i gräset medan du njuter av den vackra utsikten.

Ta även en tur från Nr Kettingskov till Mommark och den mysiga hamnen, där det finns både fiskebåtar och yachter. Från Fynshav kan du också åka på en dagstur till ön Ärö. Seglingen dit tar en timme. På Ärö väntar en mycket speciell atmosfär och många fina platser. I den gamla handelsstaden Äresköbing finns det god stämning och charm. Här finns också bra affärer och många gallerier. Besök också den gamla köpmansgården, där du till exempel kan köpa whisky från Ärö. I Marstal kan du besöka Marstal Maritima Museum, med fina utställningar, modellfartyg och spännande saker som härrör från de långa seglatserna runt världen.

Uthyrning av semesterbostäder i Nr Kettingskov

Vår stuguthyrning på Als innefattar bland annat ett eget servicekontor i området. Stugorna som hyrs ut i Nr Kettingskov är alla privatägda och avspeglar därför ägarens personliga smak. Detta ger dig olika upplevelser varje gång du ska hyra stuga. Det är också en bra idé att besöka Nr Kettingskov under olika tider på året, eftersom Als ändrar sin karaktär under de fyra årstiderna.

Om du vill uppleva Als, hjälper vi gärna dig att hitta rätt boende just för dig. Varför inte en av våra stugor i Nr Kettingskov? Våra lokala anställda på kontoret i Sönderborg delar gärna med sig av sin lokala erfarenhet så att du får en härliga semester i Nr Kettingskov med gott om upplevelser. Välkommen till NOVASOL i Danmark och våra stugor i Nr Kettingskov!