Stugor på Östjylland

Jyllands östkust inbjuder till såväl en aktiv som avslappnad semester. Önskar du lugn och ro med massor av naturupplevelser är det en utmärkt idé att hyra stuga på Östjylland. Här kan du njuta av gröna bokskogar, hedar, kuperat landskap, sjöar och åar och massor av möjligheter att gå på utflykter och äventyr.

Från någon av våra stugor på Östjylland får du massor av möjligheter att besöka djurparker, sommarland, upplevelsecenter, museer, herrgårdar och mycket mera. Dessutom kan du genom att hyra stuga på Östjylland givetvis surfa, fiska, vandra, spela tennis, simma och dyka och njuta av massor av möjligheter på semestern.

Strandnära med stuga på Östjylland

Populära semesterhus i Östjylland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Östjylland

Loading...

Semesterhus med pool i Östjylland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Östjylland

Loading...

Fart och fläkt eller avkoppling på Östjylland

Östkustens många fina badstränder är idealiska för barnfamiljer eftersom det är långgrunt och oftast ganska lugnt. Många av stränderna i närheten till våra stugor på Östjylland har tilldelats EU:s blå flaggcertifikat som bevis på rent badvatten och bra sanitära förhållanden. Östkusten är kort sagt ett fantastiskt val för en underbar semester för dig som ska hyra stuga i Danmark.

Glöm heller inte bort att besöka Djurs Sommerland - Nordens största sommarland som också har korats till det bästa under både 2014 och 2015. Ett perfekt utflyktsmål för såväl små som stora barn!

Oavsett om du längtar efter avkoppling eller fart och fläkt finns det något för dig i vårt stora utbud av stugor i regionen. Det finns utmärkta cykelleder och vandringsmöjligheter, helt enastående vackra kuststräckor att promenera på och många av sevärdheterna är inom bekvämt cykelavstånd.

Hos NOVASOL kan du hitta många olika slags hus, stugor och lägenheter i nästan alla av Europas länder. Vill du hyra semesterhus på Östjylland kan du välja mellan moderna villor med pool och alla bekvämligheter men också enklare, traditionella stugor i lugna och natursköna områden. Du har också nära till fina shoppingmöjligheter och restauranger, barer och nöjen på Östjylland.

Boka ditt drömboende på Jyllands östkust

Här på vår hemsida kan du enkelt söka ditt drömboende för semestern, genom att klicka i dina preferenser får du hjälp med att hitta semesterhus på östra Jylland som passar dig. Du kan hyra stuga på Östjylland och övriga Danmark samt 28 andra länder direkt online. Vi kan erbjuda en av branschens bästa Trygghetspaket och högsta kvalitet och service.

Välkommen till NOVASOL för en lyckad semester på Östjylland!