Stugor vid Helberskov Strand

Med ett av våra semesterhus vid Helberskov strand kan du njuta av det bästa Kronjylland har att bjuda på. I denna del av Östjylland hittar man ett otal spännande upplevelser, allt från nojesparker till vackra naturupplevelser som bekvämt kan uppleva med någon av våra stugor vid Helberskov Strand.

Vakantiehuis in Helberskov

Populära semesterhus i Helberskov

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Helberskov

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Helberskov

Loading...

Bad i mängder

Helberskov Strand ligger vackert beläget i krysset mellan Mariagerfjorden och Kattegatt. Det ger massor av möjligheter till bad - oavsett om du gillar havet eller den lugnare fjorden. De härliga stränderna ligger alldeles i närheten till våra stugor vid Helberskov Strand och du kan hoppa i vattnet nästan direkt från dörren. Stränderna är vackra och låter dig slappna av i solen men bjuder också in till vindsurfing, promenader och många vattensporter. Fisket här är också mycket bra, variationerna i salthalt och övergången mellan lugn fjord och mäktigt hav gör att många fiskar trivs bra här.

Upptäck omgivningen

Att hyra stuga vid Helberskov Strand ger många olika möjligheter till upplevelser. En kort biltur tar dig till spännande Visborggård slott eller så kan vi tipsa dig om att ta en promenad till Willestrup Barokhave som är känd för dess vackra blomsterrabatter. För dagsutflykter kan du åka till Legoland, djurparker i Ålborg eller Ebeltoft, Kategattcenter i Grenå och många olika museer och sevärdheter. I en av våra välinredda stugor vid Helberskov Strand dyker du ner mitt i Östjyllands skönheter och har alla möjligheter direkt utanför dörren.

Stuguthyrning på Jyllands östkust

NOVASOL har många års erfarenhet i att hyra ut semesterhus till semesterlängtande gäster och vi har utvecklat en av branschens bästa trygghetsförsäkringar. Vi utför regelbundna kontroller av alla hus. Du som vill hyra stuga vid Helberskov Strand kan enkelt göra det direkt på vår hemsida.

Kontakta annars NOVASOL och få ett bra erbjudande på en av våra semesterbostäder i Östjylland eller övriga Danmark. Vi har hus i alla olika stilar - oavsett om du gillar pool och plasma-tv eller plaskdamm och pingis. Både toppmoderna villor med alla bekvämligheter och enklare stugor väntar i vårt stora utbud av stugor på Jyllands östkust.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga vid Helberskov Strand för din nästa semester!