Stugor i Öster Hurup

Besök Öster Hurup och fantastiska Östhimmerland, med sitt kuperade landskap, där frodigt odlingslandskap med idylliska byar och mysiga gamla bondgårdar alternerar med de ljusa bokskogarna och orörda myrmarksområden. Gå på upptäcksfärd i området där du finner rikt med utflyktsmöjligheter. Här finner du historiska minnen som till exempel gamla herrgårdar och bykyrkor från 1500-talet.

För att uppleva Östhimmerland är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Öster Hurup. Vi har ett stort utbud av stugor på östra Jylland där Öster Hurup är ett av många populära resmål. Du finner vårt kompletta utbud av semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning här på vår hemsida. Här bokar du också ditt boende enkelt och trygg direkt online. Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka eller har några funderingar kring vår stuguthyrning du önskar få svar på.

Hyr stuga i Öster Hurup och upplev Östjylland

Populära semesterhus i Øster Hurup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Øster Hurup

Loading...

Semesterhus med pool i Øster Hurup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Øster Hurup

Loading...

Semester för hela familjen

För dig som gillar att fiska under din semester i Danmark, erbjuder området trevligt fiske. Oavsett var du väljer att hyra hus på Östjylland finns det aldrig mer än några kilometer till närmaste fiskeplats. Inte bara fiskeintresserade uppskattar en semester här. Vindsurfare kan uppleva Kattegats vågor och för den som vill rida, är det möjligt att hyra hästar.

Mysiga Öster Hurup är fyllt av seglare varje sommar och andra som gillar atmosfären i den lilla hamnstaden. Den rena, vita sandstranden i Öster Hurup är idealiskt för hela familjen, oavsett om du föredrar att sola, spela boll eller bygga sandslott.

Upplevelser i Öster Hurup

Många har fina minnen av sin semester i Danmark - ofta är de lite mindre semesterupplevelserna som man kommer ihåg mest. En tur till stranden, där man bara kan koppla av och hela familjen kan njuta av tiden tillsammans, är några av de bästa semesterminnen som finns kvar hos många. När du väljer att hyra semesterhus på östra Jylland, kommer du säkerligen också ha några underbara dagar på stranden. En liten speciell strand finner du vid Egense. Den blev anlagd 2005 med sand som blev pumpad upp av Läsö.

Om du vill besöka Danmarks vildmark, ta en tur till Lille Vildmose. Här kan du se kungörn, vildsvin och hjort. I Lille Vildmosecentret kan du bland annat testa en örnsimulator. Efter en dag du har upplevt allt du kan uppleva på centret, har ni säkert mycket att prata om när ni återvänder till ert semesterhus.

Boka boende i Öster Hurup på Östjylland

Vill du hyra stuga nära havet på östra Jylland är du välkommen att bland annat se våra semesterbostäder i Öster Hurup. Här på hemsidan filtrera du din sökning baserat på vad du och ditt resesällskap tycker är viktigt för semesterbostaden. Kanske reser ni med hund till Danmark? Välj då för att enbart se våra stugor och semesterhus till vilka husdjur är tillåtet. Du kan även välja andra kriterier som till exempel hur nära vatten ditt semesterhus i Öster Hurup ska ligga. På NOVASOL hoppas och tror vi att du kommer finna din favorit till din semester, i utbudet av stugor i Öster Hurup.