Stugor i Juelsminde

Välkommen till nästa semester vid Juelsminde på östra Jylland! Med ett av våra semesterhus på Östjylland kan du uppleva kuperade landskap som domineras av djupa vikar, dalgångar och hedar. I vikarna omkring våra stugor i Juelsminde kan du bada, fiska, segla och surfa. Hela familjen kan njuta av en semester utöver det vanliga med ett semesterhus i Juelsminde. Östjylland är ett mycket naturskönt område med helt underbara möjligheter till motion, cykelturer och vandring. Du här nära till vackra stränder, många soltimmar och sevärdheter av alla de slag.

Silkeborg nära Juelsminde på Östjylland

Populära semesterhus i Juelsminde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Juelsminde

Loading...

Semesterhus med pool i Juelsminde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Juelsminde

Loading...

Gott om guldklimpar

Området omkring Silkeborg - Det Mellan Jylländska Söhöjland - domineras av Himmelberget och Danmarks högsta punkt, Yding Skovhöj, varifrån utsikten över Silkeborgsöarna och Gudenåen kan njutas. Gudenåen ringlar sig vackert genom land och stad. Ett uppehåll i Ry, där många små sjöar skapar ett vackert landskap och den gamla hjulångaren seglar är en njutning för själen och ögat. Kort och gott finns det många guldklimpar här för den som vill hyra stuga för semestern i Danmark.

Attraktioner i området

När du bokar en stuga i Juelsminde har du även nära till olika museer och sevärdheter som Juelsminde Hamnmuseum, Traktormuseet och kulturinstitutionen Fängelset. Dessutom kan du inom bara några mil hitta såväl Legoland Billund, Labyrinthia och Aqua akvarium, samt mycket bra shopping alldeles runt knuten. Även Djurs Sommerland ligger nära och kan enkelt besökas för attraktioner, bad och sommarupplevelser för alla åldrar!

Semesterhus i Danmark för alla smaker

En härlig semester i Danmark passar hela familjen och hos NOVASOL kan du hitta semesterhus för alla smaker. I vårt stora utbud finns toppmoderna villor med extra allt och mycket mysiga stugor för dig som längtar efter stillsam avkoppling och ro. Du kan enkelt söka efter hus och stugor direkt här på vår hemsida och du kan också boka online.

Börja med att hyra stuga i Juelsminde som utgångspunkt för en lyckad semester!