Stugor i Mommark

Passa på att hyra stuga i Mommark! Mommark bjuder på sandstrand och många fiskemöjligheter. NOVASOL har härliga stugor i Mommark i alla prisklasser och storlekar. Här nedan kan du läsa mer om vad som väntar om du hyr en av våra stugor på Als.

Den lilla staden Mommark på Als i södra Jylland är uppbyggd kring den idylliska hamnen. Här kan du njuta av en glass eller en läskande dryck medan du ser lokala fiskare komma hem med dagens fångst. Därefter kan du bege dig ett par hundra meter nedåt kusten och ta dig ett uppfriskande dopp i havet innan du fortsätter hem till ditt semesterhus i Mommark.

Strandliv i Mommark på Als

Populära semesterhus i Mommark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mommark

Loading...

Semesterhus med pool i Mommark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mommark

Loading...

Fiske och svalkande bad i Danmark

Tänker du hyra stuga i området får du otaliga tillfällen att sola och bada under sommaren. Bara själva stranden vid Mommark är en upplevelse i sig på grund av det härliga vattnet och den vackra sanden. Fortsätter du sju kilometer söder om staden hittar du områdets bästa sandstrand vid Skovemose. En populär strand bland alla som hyr stugor på Als.

Sportfiskare får kungliga dagar i detta härliga område som varje säsong bjuder på maritima specialiteter. Är du fiskeintresserad kan du titta lite närmare på våra stugor i Mommark som vänder sig just till fiskare. Många av fiskestugorna har till exempel tillgång till båt, en större frys och en särskild plats för fiskrensning.

Ett bekvämt sätt att semestra i Mommark

Du behöver inte resa särskilt långt för en härlig semester. Vill du ändå komma bort från Sverige och uppleva Danmarks vita sandstränder, kan du hyra stuga i Mommark. Skulle vädret visa sig från sin sämsta sida så kan vi glädja dig med att du kan hyra ett av våra semesterhus med inomhuspool.

Vi har som sagt stugor i Mommark i alla storlekar och här på hemsidan kan du finna hus oavsett om ni är en liten familj eller om hela tjocka släkten ska semestra tillsammans. Har du frågor om våra semesterhus i Danmark? Då kan du ringa eller mejla dina frågor till vår svenska kundtjänst. Annars kan du enkelt hyra stuga i Mommark online.