Stugor i Kongsmark

Lei feriehus på Sjælland

Stugor i Kongsmark

Bara 20 minuter från Storebæltsbroen ligger Kongsmark, där NOVASOL nu kan erbjuda semesterhus för uthyrning. Kongsmark är ett vackert område i Danmark, där du har allt inom räckhåll.

Det verkliga ursprunget till namnet Kongsmark finns begraven i historien. Men ett bra förslag är att man fann området så vackert att det förtjänade ett kungligt namn. Det gäller i varje fall idag där man kan njuta av en kunglig semester i detta vackra område på södra Själland. Genom att hyra stuga i Kongsmark är ni nära den lokala stranden och vikingaborgen Trelleborg finns som mycket annat inom bekvämt köravstånd, den sätter igång fantasin hos både barn och vuxna.

Populära semesterhus i Kongsmark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kongsmark

Loading...

Semesterhus med pool i Kongsmark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kongsmark

Loading...

Upplevelser i området

Här finns fina möjligheter för de som gillar att svinga golfklubban, bjuder den lokala golfbanan på 18 välplanerade hål. De fina vägarna bjuder till cykelutflykter och naturen är mycket vacker och passar bra även till vandring och äventyr till fots. Med någon av våra stugor i Kongsmark kan du själv välja hur du vill gestalta semestern, komma och gå som du vill, när du vill.

Kongsmark är ett paradis för alla naturälskare som ska hyra stuga på Römö. Här hittar man en härlig strand med enstaka stenar och inåt landet det vackraste gröna område. Halvön Reersö har enastående natur - bland annat med våtmarkerna Flasken, Skiften och Vejlen som tillhör några av Danmarks viktigaste områden för flyttfåglar. Genom att hyra stuga i Kongsmark får du också fantastiska fiskemöjligheter.

Boende i Kongsmark med onlinebokning

Bland våra många hus och stugor i Kongsmark finns toppmoderna lyxhus och mysiga feriehus, av traditionell eller modern stil, vi är säkra på att även du kan hitta ditt drömboende här. Här på vår hemsida har du tillgång till hela vårt aktuella utbud av semesterhus i Kongsmark och även i övriga Danmark.

Du hittar all viktig information här och kan klicka i dina preferenser för att få ett så enkelt val som möjligt och du kan boka, betala och få dina resedokument direkt över nätet. För att du som ska hyra stuga i Kongsmark ska känna dig trygg så kan vi meddela att vårt Trygghetspaket alltid ingår i alla bokningar.

Välkommen till NOVASOL för en lyckad semester!