Stugor i Assens

Passa på att hyra stuga i Assens i sommar! Med en av NOVASOLs stugor på Fyn får du uppleva allt som ön har att erbjuda som sol och bad, natur och kultur. Här nedan kan du läsa mer om vad det innebär att hyra stuga i Assens.

Ön Fyn är belägen mellan Jylland och Själland och räknas som Danmarks tredje största ö. Ön är känd för sina vackra stränder, sin söta nougat och för det vackra renässansslottet Egeskov slot. Fyns mest kända invånare är sagoförfattaren H.C Andersen. Ska du hyra stuga på Fyn vid Assens får du många tillfällen att besöka författarens hus i Odense.

Naturupplevelser och vackra Assens på Fyn

Populära semesterhus i Assens

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Assens

Loading...

Semesterhus med pool i Assens

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Assens

Loading...

Semestra i mysiga Assens

Assens är en tvättäkta gammal fynsk köpstad med allt som hör till; charmerande byggnader, smala gator och trevliga krogar. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Assens så får du både uppleva stad och strand. H.C Andersen är Fyns mest kända invånare, men Peter Willemoe som modigt kämpade mot engelsmännen i slaget i Reden år 1801, är Assens stora berömdhet. Ska du hyra stuga i Assens, kan du passa på att besöka sjöhjälten Willemoes hus.

Så snart du har funnit dig tillrätta i ditt semesterhus är det bara att ge dig ut för att uppleva de härliga omgivningarna. Här finns karg och orörd natur, vackra badstränder och frisk havsluft. I själva Assens stad finns det massor av kulturella godbitar, till exempel kulturcentret Tobaksgården som bjuder på café, biograf, teater och konsertsal. Ska du hyra stuga i området kan du även besöka staden Odense för att njuta av stadens goda nougat eller hälsa på hos H.C Andersen.

Ett bra val för barnfamiljer

Blev du intresserad av att semestra på Fyn, kan du hyra en av NOVASOLs stugor på ön. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan slutet av 60-talet och har ett härligt utbud av stugor för semestern. Här på hemsidan hittar du vårt breda utbud av stugor på Fyn och du kan även boka online. Alla NOVASOLs stugor i Assens är privatägda, vilket gör att alla våra semesterbostäder är individuellt inredda. Har du frågor om att hyra stuga på Fyn, är du varmt välkommen att kontakta oss!