Stugor i Hasmark

Drömmer du om ett semesterhus på Fyn? Genom att hyra stuga i Hasmark får du alla ingredienser till en omväxlande semester på Fyn. NOVASOL har många fina semesterhus på Fyn att erbjuda!

Hasmark är en sann semesterpärla på Nordfyn där den ligger vackert omgiven av naturskyddade områden ut mot några av landets bästa badstränder. Inte konstigt att det är populärt att hyra stuga i Hasmark. Här finns alla ingredienser till den perfekta semestern: strand, vatten, skoj och fridfull idyll.

Semester med familjen i Hasmark på Fyn

Populära semesterhus i Hasmark Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hasmark Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Hasmark Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hasmark Strand

Loading...

Strandliv, sagor och godsaker i Hasmark

Tänk att vakna utvilad i ett semesterhus i Hasmark, äta en god frukost och titta ut över havet. Genom att hyra stuga i Hasmark får du semestra vid några av landets bästa badstränder. Den vita sanden är sammetslen, stranden långgrund och vattnet klarblått. Här på Fyn kan du koppla av med en god bok eller bygga sandslott med barnen.

Förutom sol och bad, lockar Fyn med spännande sightseeing. Ska du hyra stuga i Hasmark, kan du ta en tur till staden Odense som ligger söderut. Besöker du Odense rekommenderas ett besök i sagoförfattaren H.C Andersens hus och en tur till stadens zoo. Tillbringar du semestern i en av alla stugor i Hasmark, får du också ett perfekt tillfälle att smaka på öns specialiteter som Odenses nougat och den rökta färskosten Rygeost. Ett annat tips är en tur till renässansslottet Egeskov slott på södra Fyn.

En Danmarkssemester att minnas

Man behöver inte åka långt för att få en härlig semester med sol och bad, det räcker att hyra en av NOVASOLs stugor i Hasmark. NOVASOL grundades redan 1968 och har i dag ett brett utbud av stugor på Fyn. Vår idé går ut på att förmedla privatägda semesterhus i Hasmark där du och din familj får semestra precis som danskarna själva. Din semester blir något att minnas helt enkelt.

Bor du i en av våra stugor på Fyn, kan du se fram emot en bekväm semester med allt du behöver. Alla NOVASOLs stugor i Hasmark har tillgång till eget kök där du kan laga enklare måltider. Välkommen att hyra en av våra stugor i Hasmark online eller över telefon!