Stugor i Ristinge

Sol, bad och härligt ö-liv på Langeland - det är vad som väntar om du ska hyra stuga i Ristinge. NOVASOL har många års erfarenhet av att förmedla semesterhus i Ristinge och har ett brett urval som du kan välja mellan.

Ristinge ligger söder om Rudköbing på ön Langeland som ligger mellan de tre öarna Lolland, Tåsinge och Ärö. Langeland är vida känt för sina härliga stränder med mjuka sanddyner och lugnt vatten. Ska du hyra stuga i Ristinge får du även passa på att besöka det vackra slottet Tranekär slot norr om Rudköbing. NOVASOL kan erbjuda ett unikt urval stugor på Langeland framför allt vid Ristinge och Bukkemose.

Semester i Ristinge på Langeland

Populära semesterhus i Ristinge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ristinge

Loading...

Semesterhus med pool i Ristinge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ristinge

Loading...

En aktiv semester vid havet

Tänk att vakna upp i en av NOVASOLs stugor i Ristinge, äta en god frukost i trädgården och sedan promenera ned till stranden. Känna den sammetslena sanden mellan tårna, läsa en god bok i skuggan eller bygga sandslott med barnen. Ska du hyra stuga i Ristinge får du även möjlighet att testa på många olika sorters vattensporter. Här kan du dyka, testa på vindsurfing eller varför inte kitesurfa?

Med en av NOVASOLs stugor i Ristinge får du en härlig semester på Langeland. Tycker du om att vara ute i naturen, kan du följa en av alla vandringsstigar som finns på ön eller cykla med hela familjen. Från ditt semesterhus i området, kan du även ta en dagsutflykt till öns största stad Rudköbing där du kan njuta av en glass i hamnen, ströva omkring i stadskärnan eller titta i affärer.

Boka ditt drömhus i Ristinge på Langeland idag

Vill du njuta av sommaren i Danmark, kan du hyra stuga i Ristinge hos NOVASOL. NOVASOL har förmedlat semesterhus i Danmark sedan 60-talet och har utvecklat utbudet av stugor på Langeland efter våra kunders önskemål. Är du intresserad av en av våra stugor i Ristinge, kan du välja mellan enkelt inredda stugor, charmiga lägenheter och exklusiva semesterhus med bubbelpool eller bastu. När du hittat ditt drömhus bland våra stugor i Ristinge, kan du enkelt boka online eller över telefon. Har du några frågor om våra bostäder eller vill ha hjälp med bokningen? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst!