Danmarksemester med gott om aktivitetsmöjligheter

De flesta förknippar Rödby med färjehamnen och förbindelserna med Puttgarden och andra destinationer men här kan du uppleva mycket mer. Genom att hyra stuga i Rödby kan du naturligtvis ta färjan över till Tyskland för trevliga utflykter men du kan också stanna på den danska sidan och uppleva en härlig semester i vacker natur.

Koppla av med en stuga i Rödby på Lolland

Populära semesterhus i Rödby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rödby

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Rödby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rödby

Loading...

Spännande äventyr runt husknuten

Med en av våra stugor i Rödby har du nära till vackra stränder, kulturhistoriska sevärdheter och många spännande aktiviteter. Genom att hyra stuga i Rödby kommer du även nära alla andra fina semesterdestinationer på Lolland och på så sätt har du en fantastisk möjlighet att såväl slappna av som att uppleva allenhanda spännande äventyr.

Med utgångspunkt i en av våra stugor i Rödby har du nära till hela Lolland och du kan bekvämt besöka alla sevärdheter. Passa på att göra en utflykt till Knuthenborg Safaripark som är ett äventyr för sig, både för barn och vuxna. Här kan du köra i egen bil bland flockar av frigående djur från all världens länder. Också värt ett besök är Aalholm Automobil Museum som är fyllt med mer än 200 skinande vackra veteranbilar, däribland världens första bil – en Daimler från 1886. Allt inom bara någon mil från våra stugor i Rödby.

Gillar du att bada, trivas, koppla av och motionera, så är Lalandia platsen för dig, där det alltid är vackert väder. Det tropiska badlandet skänker välmående för både kropp och själ och är perfekt om vädret inte bjuder in till de fina stränderna längs kusten. Det finns även många möjligheter till en aktiv semester när du bestämt dig att hyra stuga i Rödby, många cykelleder och många vägar och stigar som slingrar sig fram genom det vackra landskapet lockar till varierande turer. Lolland hälsar även dig som golfspelare välkommen, med hela tre möjligheter att spela golf. Lolland bjuder även på fina fiskeupplevelser i den rogivande naturen och ett spännande kustfiske.

Hos NOVASOL kan du boka boende i Rödby

Välkommen hit till NOVASOL för att hyra semesterhus i Rödby eller någon av våra andra stugor på Lolland, vi har ett stort och varierat utbud av bostäder för alla smaker. Här på hemsidan kan du enkelt söka och boka just ditt boende i Danmark och för dig som längtar efter medelhav eller skidsemester finns också ett stort urval av semesterhus över hela Europa.