Stugor på Bogö

Spendera din semester i någon av våra stugor på Bogö och njut av lugna och natursköna omgivningar. Här kan du ta avkopplande och lugna promenader på stranden i vacker kustnära miljö. På Bogö är du aldrig heller långt ifrån spännande sevärdheter och aktiviteter. 

Boka din favorit i vårt urval av stugor på Bogö för uthyrning. Skulle du inte hitta en semesterbostad som passar perfekt för just dig, är du även välkommen att se vårt utbud av stugor på Mön i Danmark. Mön finner du strax öster om Bogö.

Njut av en Danmarksemester med ett semesterhus på Bogö

Populära semesterhus i Bogø By

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bogø By

Loading...

Semesterhus med pool i Bogø By

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bogø By

Loading...

Aktiviteter och upplevelser

Om du väljer att hyra stuga på Bogö befinner du dig mellan Mön, Falster och Själland. Ön är ansluten till Farö och Mön med två dammar, och Själland och Falster via Faröbroarna. Längs kusten finns det goda fiskemöjligheter om du tycker om att fiska under semestern. Njut av stillheten medan du söker lyckan i havet.

Tar du och resesällskapet en tur till Falster eller Mön hittar du ett antal bra golfbanor. Danmark överlag har flera fina alternativ för dig som vill spela golf under din semester. Om du besöker Falster måste du ta dig till Stubbeköbing vilket är ett gammalt handelscentrum där det finns mycket liv och rörelse. Här finner du flera museum du kan besöka eller bara promenera på de trevliga shoppinggatorna. Färjan Ida kör från Bogö till Stubbeköbing från maj till september och tar cirka 12 minuter.

Om barnen vill ha fart och spänning under sin semester kan du ta en utflykt till Krokodille Zoo i Eskilstrup, Guldborgsund Zoo & Botanisk Hage och BonBon-Land, som ligger 40 minuters bilresa från Bogö. Alla dessa attraktioner erbjuder fascinerande och nya upplevelser för hela familjen. Både stor och liten.

Semesterhus i vackra omgivningar

Genom att hyra hus på Bogö kan du bo nära inpå vacker natur. Landskapet på Bogö kännetecknas allmänt av slätter, skogsområden och kust. På ön finns två större skogsområden, Vesterskov och Österskov. År 1769 blev dessa invånarnas egendom när de köpte Bogö från danska kronan. Vesterskov är en relativt nyplanterad skog, medan det i den äldre Österskov finns spår av människor som daterats tillbaka till stenåldern. Här kan du bland annat se Hulehöj gånggrav eller ’jaettestue’ som det heter på danska.

Om du iställt väljer ett semesterhus på Mön, ska du inte missa Möns Klint - ett av Danmarks vackraste naturfenomen. De vita kalkklipporna stiger brant upp över havet och är en vacker syn från land och båt.

Boka boende på Bogö i Danmark med NOVASOL

På NOVASOL, erbjuder vi ett brett utbud av stugor, semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning över hela Danmark. Tack vare det stora sortimentet, hoppas vi att du kommer hitta ett boende som passar just dina behov för semestern. I vår stuguthyrning kan du välja mellan allt från stora semesterhus med plats för fler familjer till enkla stugor med kort avstånd till stranden. 

För att hitta ditt nästa boende på Bogö till din semester, kan du enkelt använda vår sökfunktion. Filtrera på de val som är viktiga för just dig, till exempel antal personer, reseperiod, eller hur nära havet din semesterbostad ska ligga. Vi hoppas du får din nästa drömsemester med bas i någon av våra stugor i Bogö.