Stugor i Lökken

Stuga i Lökken att hyra

Stugor i Lökken

På Nordjyllands västkust finner du två av Danmarks mest kända badorter, Blokhus och Lökken. Att hyra någon av våra stugor på norra Jylland är en bra utgångspunkt för att få en skön och minnesvärd semester i Blokhus och Lökken. Här kan du uppleva breda stränder, frisk havsluft och härliga bad som brukar uppskattas av både stora och små.

Populära semesterhus i Lökken

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lökken

Loading...

Semesterhus med pool i Lökken

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lökken

Loading...

Njut av Nordjyllands västkust

Här kan du njuta av lugna strandpromenader och svalkande dopp i havet. När du har tröttnat på att bara ligga på stranden finns här många aktivitetsmöjligheter såsom golf, vattenskidor, surfing och segling. Genom att hyra stuga i Lökken eller Blokhus kan man ta del av aktiviteter för såväl vuxna som barn.

Nordvästra kusten från Hirtshals i norr till Rödhus i söder karakteriseras av härlig natur och fina stränder vid ett vackert hav. Året runt finns det otaliga upplevelser, exempelvis konst, kultur, sport och friluftsliv. Därtill kommer det särpräglade landskapet med branta sluttningar, till exempel i Norra Lyngby och Lönstrup. Det pittoreska Lönstrup har trots turismen bevarat sin ursprungliga och charmiga blandning av fiske- och badort. Ortens strand är full av liv under sommarperioderna och under lite kallare dagar perfekt för promenader. Söderut ligger Rudbjerg Knudes gigantiska sandklitter med den nerlagda fyren. När du hyr någon av våra stugor på norra Jylland kan du vara säker på att du får en minnesvärd semester!

Stugsemester i Lökken och övriga Danmark

Du som vill hyra stuga i Lökken kan göra det direkt här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. NOVASOL är Danmarks största stugförmedling och har ett brett utbud av stugor i Lökken och Blokhus. Vare sig du vill ha ett stort semesterhus med egen pool där hela familjen får plats eller en lite mindre stuga med hög mysfaktor har vi boende i Lökken och Blokhus. Vi hoppas att du hittar ditt drömboende och får en härlig semesterupplevelse!