Hyra stuga Fur

Om ni vill ha en härlig semester i vackra omgivningar passar det perfekt att hyra stuga på Fur. Vi hittar denna lilla och natursköna ö mitt i Limfjorden. Hit kommer man på 5 minuter med färjan som avgår från Branden.

När ni spenderar er semester vid Limfjorden kan ni njuta av unika upplevelser och miljöer. Om du är nyfiken på området hittar du fler stugor i Nordjylland här!

Vacker utsikt över Limfjorden från ert semesterboende på Fur

Populära semesterhus i Fur

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fur

Loading...

Semesterhus med pool i Fur

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fur

Loading...

Fantastiska smakupplevelser när ni hyr hus på Fur

En semester är inte komplett utan god mat och nya smakintryck. På Fur kan ni bland annat besöka gårdsbutiken Klode. Här hittar ni allt från lokalbryggt öl till hemgjord marmelad och senap. Ni kan också besöka Fur Bryghus, som är ett av de första mikrobryggerierna i Danmark. Här arrangeras även olika typer av evenemang och ölprovningar.

Upplev den vackra naturen från er stuga på Fur

När ni hyr semesterboende på Fur möts ni av en vacker och mångfaldig natur. Här finns massor av bra vandringsrutter, så glöm inte att packa med vandringskängorna! På södra halvan av ön hittar ni platta strandområden, medan den norra sidan bjuder på höga klinter och ljungklädda kullar. I den speciella moler-leran som formar klinterna kan det finnas fossiler från både havsdjur och växter.

Utflykter på Fur och kring Limfjorden

Även om Fur är en liten ö finns det ändå en del upplevelser och sevärdheter att välja mellan. Våra favoritupplevelser på Fur och i närområdet vid Limfjorden är: 

  • Fur Museum: En lärorik upplevelse värt ett besök! Här finns en stor samling fossiler som hittats på ön och på aktivitetsområdet kan ni uppleva hur Fur blev skapat.

  • Gammel Havn: Här finns en fin utställning om hamnen från 1911 och om fisket i Limfjorden. Området runt hamnen är dessutom riktigt mysigt att promenera runt i.

  • Jesperhus Blomsterpark: Skandinaviens största blomsterpark, ca en timme från Fur. I parken hålls både roliga och informativa aktiviteter som passar alla i familjen. 

  • Spøttrup Gård: Danmarks bäst bevarade medeltidsborg från 1500-talet ligger ca 40 km från er stuga på Fur. Här arrangeras marknader av olika slag under hela året.

Varför hyra en stuga på Fur hos NOVASOL?

En av fördelarna med att hyra en stuga på Fur är att ni kan njuta av friheten att skapa er perfekta semester. På Fur är stugorna fulla med mysfaktor och omgivna av vacker natur.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga på Fur med oss.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment. Det bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. När ni bestämt er för att hyra ett semesterboende på Fur kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida.

Välkommen till att hyra stuga på Fur, Danmark!