Stugor i Hals, Danmark

Genom att hyra stuga i Hals, befinner du dig inte långt från Nordjyllands många nöjesparker, städer, vackra natur och fantastiska stränder. Oavsett årstid kan du här se fram emot en semester fylld med upplevelser och aktiviteter. Med en semesterbostad i området har du den perfekta basen för din semester - och du väljer själv vad din vistelse ska innehålla. Hitta och boka din favorit i utbudet av stugor i Hals hos oss på NOVASOL. Du finner samtliga här på hemsidan där du också bokar ditt boende direkt online.

Semester med bad genom stuga i Hals, Danmark

Populära semesterhus i Hals

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hals

Loading...

Semesterhus med pool i Hals

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hals

Loading...

Aktiviteter och attraktioner nära Hals

Hals finner du där Limfjorden mynnar in i Kattegat. Även om det inte är en särskilt stor ort, finns det likväl mycket att se och göra här. Genom att hyra stuga i Hals kommer du att vara nära en mängd spännande attraktioner och aktiviteter. Orten har ett livligt centrum med ett trevligt hamnområde. På sommaren finns flera stadsfester, marknader, sportevenemang och utställningar i staden. När du vandrar runt i staden kommer du förmodligen att gå förbi Hals Museum, Kruttornet och Klädhuset (Töjhuset), som idag är ett museum. I staden hittar du också golfbanor, och Hals Golf Klubb ligger strax utanför Hals.

Längs kusten finns det goda fiskeförhållanden om du vill testa fiskelyckan under din semester. Om du beger dig lite söderut kommer du till Aalborg, känd som Nordjyllands huvudstad. Här väntar konst, kultur, ett charmigt centrum, mysiga gågator och fantastiska restauranger. Aalborg ZOO erbjuder lek, lärande och underhållning året runt. Om den minsta i familjen vill ha mer action kan Fårup Sommerland nås på mindre än en timme. Ta med badkläder och upplev häpnadsväckande banor i Danmarks största vattenpark. Vad du än vill uppleva under din semester på Nordjylland, kommer en stuga i Hals att ge dig en utmärkt bas för din semester.

Familjesemester på Nordjylland

Med någon av våra stugor i Hals kommer du nära några av Danmarks bästa och mest barnvänliga sandstränder. Här är sanden ljus och fin och vattnet är rent. Det långgrunda vattnet fortsätter långt ut i havet, så barnen kan säkert leka vid vattenkanten och sanddynerna. På grund av det lugna Kattegathavet och tillströmningen av sand har små öar dykt upp längs kusten. Vattnet är tillräckligt låg för barn och vuxna att bege sig ut på öarna, som varierar i storlek under dagen.

Med ett semesterhus i Hals bor du nära en barnvänlig strand som har blivit tilldelad den Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar bra badförhållanden. De stora skogsområdena bakom strandområdena sträcker sig långt in i landet och bjuder in till vandring och cykling i natursköna omgivningar.

Boka boende i Hals för din Danmarksemester

NOVASOL erbjuder ett brett utbud av semesterlägenheter och stugor på norra Jylland. Välj bland allt från stora, lyxiga semesterbostäder precis vid stranden, till enklare stugor till bra pris. På Nordjylland har vi även semesterhus med pool där barn och vuxna när som helst njuter av ett uppfriskande bad. Många av våra stugor i Danmark välkomnar också husdjur. Till dessa kan du ha med din hund utan extra kostnad. Se vårt urval av stugor i Hals här på vår hemsidan och boka ditt boende för nästa drömsemester redan idag.