Stugor och semesterhus i Napstjaert

På Nordjyllands östra kust hittar du flera härliga stugor, bland annat i fina Napstjaert. Napstjaert är en liten ort som ligger vid havet mellan Skagen och Fredrikshamn. Här har du otaliga sevärdheter, attraktioner och vackra landskap precis runt hörnet. Den underbara kusten är minst sagt också en av höjdpunkterna i detta område.

Naturnära semesterhus i Napstjaert på Nordjylland

Populära semesterhus i Napstjært

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Napstjært

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Napstjært

Loading...

Upplevelser i Napstjaert och på Nordjylland

Semestern i Napstjaert blir en semester full av underbara naturupplevelser. Här finns skog, strand, sanddyner och ängar. Med andra ord finns inga ursäkter att inte komma ut i friska luften och tanka ny energi och få fina semesterupplevelser. 

Oavsett om du väljer en lugn promenad längs vattnet eller i Ålbaek Klitplantage, en hisnande cykeltur eller en mysig cykeltur med barnen eller om du vandrar uppför imponerande Råbjerg Mile, är det helt upp till dig. Möjligheterna är många så det är bara att komma ut ur dörren och ut i friska luften. 

Kom ihåg att du alltid kan vila dina ben upp när du kommer tillbaka till din stuga. Ett semesterhus ger den plats som du och ditt resesällskap vill ha på semestern. Avsluta semesterdagen med god mat på terrassen eller med en bra film.

Naturupplevelser väntar under en semester i Napstjaert, Danmark

Strandliv under din semester

När solen står högt på himlen och det är dags för ren avkoppling under semestern, så styr kosan mot de vackra stränderna nära ditt semesterhus i Napstjaert. Både i Napstjaert och Ålbaek hittar du fina och barnvänliga stränder

Tar du dig istället från Napstjaert till Fredrikshamn, kan du uppleva en lite mer otraditionell badupplevelse. På sommaren placeras här kring 100 palmer längs stranden, vilket ger din semester i ett boende i Danmark en lite mer exotisk känsla. På stranden finns det möjlighet att spela beachvolleyboll samt strandfotboll och under sommarsäsongen bemannas stranden av livräddare.

Strand vid Napstjaert på norra Jylland

Attraktioner och sevärdheter

Det är inte utan anledning att ett det är mycket populärt att hyra hus på Nordjylland för semestern i Danmark. Hela regionen är full av attraktioner och sevärdheter som lockar både barn och vuxna. De mysiga städerna längs kusten är alltid trevliga att besöka. Lokala hantverkare på Nordjylland finns det gott om, både i keramik, glas och bildkonst och du är ofta välkommen att besöka verkstäderna. 

Ta en tur till Skagen om det är konst som intresserar. Här kan du se många världsberömda verk av Skagens artister och missa inte att besöka Anchers hus. Har ni åkt till Skagen är en tur ut på Grenen nästan obligatorisk och perfekt för en lunch på en av de mysiga restaurangerna och kaféerna där.

För barn och andra som gillar att ha kul är Fårup Sommerland på västkusten rätt plats att besöka. Rutschkanor, karuseller och vattenattraktioner ger upphov till fjärilar i magen och massor av skratt. Du kan lätt tillbringa en heldag i parken, så packa picknickkorgen, ta med en filt och se fram emot en dag full av fart och fläkt. 

Örnreservatet i Tuen är också ett passande besöksmål för både barn och vuxna. Här kan du uppleva världens största örnar och se dem flyga runt på olika sätt. Örnreservatet ligger cirka 10 km väster om Napstjaert.

Ta en utflykt till Grenen från din stuga i Napstjaert

Välkommen att hyra semesterhus i Napstjaert hos oss

De semesterhus på Jylland som du kan hyra från NOVASOL är alla individuella och inredda enligt husägarens smak och önskemål. Detta ger dig en speciell och autentisk semesterupplevelse. Vissa stugor är mindre med fokus på trivsel och mys, medan andra är större och modernt inredda med många sovrum. Det betyder att det finns något för alla och för varje familjens storlek. 

Alla semesterhus som är möjliga att boka året om är också utrustade så att de kan ta emot semesterfirare sommar som vinter. En liten paus på hösten eller den tidiga gröna våren är också möjligt om behovet av en liten extra semester dyker upp. För dig med hund finns det också semesterbostäder i Napstjaert som passar er. I över hälften av våra stugor i Napstjaert är din hund välkommen med som semestergäst, för hunden är en viktig del av familjen.

För din nästa semester på Nordjyllands östkust är du välkommen att hyra stuga eller semesterhus i Napstjaert hos oss på NOVASOL.