Hyra stuga Säby

Säby eller Sæby som det heter på danska ligger på den östra sidan av Jylland. Här ligger nästan alla våra hus och stugor tätt på vattnet och det lilla samhället. Men ofta också till en sandstrand där ni kan spendera soliga semesterdagar.

Här får ni en lista med några av favoritstränderna i området som är värda att besöka:

  1. Sæby Nordstrand som är en riktigt fin badstrand med goda förutsättningar för både barn och vuxna. Vanligtvis är det inte speciellt stora vågor i området och det är långgrunt så att alla kan simma lugnt och säkert. Stranden är dessutom tillgänglig för funktionshindrade.

  2. Sulbæk Strand ligger några kilometer från Säby och här kan ni spendera en dag på den sköna stranden. Stranden är populär bland barnfamiljer och många vindsurfare åker också hit för att testa sina kunskaper på brädan.

  3. Stranden vid Professorens Plantage ligger mellan Säby och Lyngså. Här finner ni en härlig strand med en fin sandbotten och grunt vatten. Ni kan dessutom gå en promenad runt den vackra platsen.

Oavsett när på året ni hyr stuga i Säby så finns det alltid något att göra. Gå en promenad i den sköna luften och upplev den vackra miljön eller besök Fredrikshamn som ligger norr om Säby.

Hyra stuga Säby

Populära semesterhus i Sæby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sæby

Loading...

Semesterhus med pool i Sæby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sæby

Loading...

Hyr ett semesterboende i Säby med omnejd

Hit kommer ni för en skön och avslappnande semester. Detta är en av de många fördelarna när ni hyr en stuga i Säby hos NOVASOL. Naturen på Nordjylland är dessutom extremt vacker. Ni bor nära havet, vilket i sig ger flera fina fördelar. God mat och härliga, inspirerande restauranger. I området kan ni uppleva dansk kultur på nära håll. Goda restauranger är för många en väsentlig del för en riktigt skön semester. I Ålborg har ni mängder av bra alternativ. Ålborg ligger ca. 40 minuter bort med bil.

Ni kan också besöka någon av alla de olika fiskhandlarna som finns på Norra Jylland. Här köper ni läckerheter från havet och tar med hem för en god middag. Det är perfekt när ni hyr stuga i Säby. Ni bestämmer helt själva schemat och det gör det perfekt för att kunna vila, vara aktiv eller att uppleva saker tillsammans med dem ni gillar bäst.

Det finns ett flertal intressanta utflykter att bege sig ut på i vackra Nordjylland. Ni bor tätt på Skagen med fantastiska sandstränder, Ålborg och Fredrikshamn som sköna stadsutflykter som dessutom inte ligger så långt bort. Dessa är perfekt när vädret inte riktigt tillåter en dag på stranden.

Hyra stuga Säby

Varför hyra en stuga i Säby med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Säby och runtom på norra Jylland.Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Säby med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Säby med omnejd kan ni enkelt göra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i mysiga Säby, Danmark!