Hyra hus Norra Lyngby

Bo nära stranden i denna danska semesteridyll. Vi erbjuder ett antal olika stugor och semesterboenden i området som är perfekta att spendera en semestervecka i.

Att bo nära vattnet och snabbt kunna ta sig till en skön strand är en av de högst värderade sakerna när många bokar ett boende till semestern. Speciellt om ni har barn och ni vet om att de älskar att vara på stranden och bada.

En stor del av västra Jylland är täckt av enorma och vackra sandstränder där ni kan spendera dagarna. Det finns dessutom massvis av roliga saker för hela familjen att hitta på i området, speciellt under sommaren!

Gillar ni att surfa så finns det populära ställen längs med hela kusten att spendera tid på och surfkulturen är stor här under stora delar av året. 

Blir ni intresserade av att se mer av Västra Jylland och upptäcka mer av denna fantastiska del av Danmark så finner ni alla våra semesterboenden i Västjylland här!

Sommerhus i Nr. Lyngby tæt på hav og strand

Populära semesterhus i Nr. Lyngby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nr. Lyngby

Loading...

Semesterhus med pool i Nr. Lyngby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nr. Lyngby

Loading...

Hyra semesterboende i Norra Lyngby Strand

Den största anledningen till att många kommer till Norra Lyngby Strand och västkusten på Jylland är stränderna och den fantastiska naturen. Men blir ni nyfikna på att göra något annat så har ni två riktigt trevlig byar tätt på - Løkken og Lønstrup. Båda är perfekta små utflykter när ni törstar efter nya upplevelser eller behöver handla in något till stugan.

Nere vid stranden kan ni också se bunkrar från andra världskriget och stå på det höga sanddynerna som ibland kan vara riktigt höga. Här får ni god utsikt ut över vattnet och stränderna längs med kustremsan.

Ni kan också besöka fyren vid Rubjerg Knude. Här finns sanddynor eller backar som är 100 meter höga med vacker utsikt över havet.

Fyren är från 1900 och flyttades för något år sedan en liten bit in mot land (ca 70 meter) vilket var en stor nyhet i Danmark. Detta gjordes speciellt för att skydda den vackra byggnaden mot erosion.

Varför hyra en stuga i Norra Lyngby med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Norra Lyngby och över nästan hela Danmark. Här kan ni uppleva fantastisk natur där ni kan få en perfekt semester tillsammans med ditt sällskap.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Norra Lyngby med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Norra Lyngby med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga vid vackra Norra Lyngby strand i Danmark!