Stugor i Klitmöller

Nordvästra Jyllands kilometerlånga sandstränder bjuder in till en härlig badsemester. De vita stränderna passar både barn och vuxna och vattnet har utmärkt kvalitet. Genom att hyra stuga i Klitmöller kan du utnyttja hela strandens potential. Det finns också kurser i både våg- och vindsurfing och också kitesurfing för dig som vill ha det där lilla extra.

När vädret är lite grått är det skönt att gå en lång tur på stranden och känna den friska västanvinden. Varför inte nyttja tiden i något av våra semesterhus i Klitmöller med omnejd till fullo och prova på det varierande fisket som området kan erbjuda? Sällan smakar fisk lika gott som när du själv fångat den i underbar natur.

Klitmöller - vindsurfarnas paradis

Populära semesterhus i Klitmöller

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Klitmöller

Loading...

Semesterhus med pool i Klitmöller

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Klitmöller

Loading...

Upplev vacker dansk natur

Den vackra naturen har mycket att erbjuda, bland annat Danmarks största naturreservat, Hanstet- reservatet och de magnifika vita klitterna, där västvinden format naturliga vindfång som låter dig njuta av solen i nästan totalt lä även när friska vindar blåser. Har du tur kan du som bor i ett semesterhus i Klitmöller hitta bärnsten längs stranden, en fin souvenir som inte kostar något.

Till de fantastiska naturupplevelserna hör också Danmarks enda fågelfält, det fredade Bulbjerg, en 47 m hög kalkklint. Här häckar ca 500 par måsar, en oceanfågel från Nordatlanten och under senare år har även en häckande stormfågel observerats. Från toppen av Bulbjerg har du en enastående vacker utsikt ut över havet. Ca 130 m ut i havet framför klintens fot, kan man i lugnt väder se resten av Skarreklit, en 16 m hög kalkstenskoloss som störtade samman under en storm 1978. I en temporär bunker finns en utställning om Bulbjergs geologi, växter och djurliv.

Hyr stuga och ta med familjen till Klitmöller

Semester i egen takt

Med ett semesterhus på Nordjylland kan hela familjen verkligen avnjuta en riktig drömsemester. Här hos NOVASOL hittar du en uppsjö av stugor och semesterhus över hela Danmark och även nästan hela Europa. Vi har ett brett utbud av både moderna lyxhus och villor med alla bekvämligheter men också enklare, mysiga stugor för dig som hellre vill spendera mycket tid utomhus.

Välkommen till NOVASOL och någon av våra stugor i Klitmöller eller övriga Danmark!