Hyra stuga Agger

Omgiven av hav, fjord och Thy National Park ligger den lilla Nordsjö-pärlan Agger. Den breda sandstranden med de typiska sanddynerna som kännetecknar västkusten i Jylland bjuder in till både sol, bad och långa promenader.

Agger är en trevlig liten fiske- och semesterby med en livlig atmosfär, speciellt under sommaren. Det finns ett flertal små butiker, en restaurang och ett strandhotell i området.

Det är därför ett perfekt och mycket idylliskt ställe att spendera semestern i Danmark på. Ni bor även tätt på en mängd olika och intressanta utflykter.

Den långa, breda sandstranden är perfekt för dig som älskar sol och bad. Här hittar ni enkelt er egen plats i den vita sanden eller runt sanddynerna. Se till att vara uppmärksam på de minsta i familjen då stranden inte är långgrund och vattnet kan vara lite aggressivt.

Vill ni se mer av västkusten och Jylland så finner ni alla våra hus i området här!

Hyra stuga Agger

Populära semesterhus i Agger

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Agger

Loading...

Semesterhus med pool i Agger

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Agger

Loading...

Semesterboende i Agger

Det är något speciellt med denna del av Danmark och det är inte konstigt att så många kommer hit under sommaren för att slappna av under semestern. Naturen är mycket varierande och det finns gott om plats på de långa sandstränderna som finns utmed kusten.

Du kan åka hit året runt och uppleva naturen och du kommer inte bli besviken.Agger är dessutom en del av ”Cold Hawaii” som samlar några av norra Europas bästa surfställen. Bara längs med västkusten på Jylland finns det hela 31 olika ställen registrerade.

Detta har dessutom blivit en stor del av kulturen. Ni finner därför olika surfbutiker och guider utmed denna kustremsa. Alltifrån nybörjare till de riktiga proffsen kommer hit för att surfa och vindsurfa.

Under vinterhalvåret gäller det dock att vara redo att klara av lite kallare temperaturer i vattnet.

Tycker ni om att fiska så finns det flera möjligheter i området. I havet precis vid Agger men också vid limfjorden och sjöarna Örum och Flade som ligger tätt på Agger.

Varför hyra en stuga i Agger hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Agger och längs kusten på västra Jylland.Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Agger med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Agger kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen till att hyra stuga i Agger, Danmark!