Stugor i Hou, Danmark

På norra Jyllands östkust hittar du några av Danmarks mest barnvänliga stränder och trevligaste hamnområden och det är också här du finner Hou. Spendera din semester med basen i ett semesterhus i Hou och njut av en semester i en trevlig dansk fiskeby, cirka en halvtimme från Aalborg. Den lilla turistorten vid havet erbjuder en härlig kombination av natur och kultur. Här finns breda, barnvänliga sandstränder som är perfekta för lata dagar i solen.

Hou en klassisk dansk kustort. Här möts du av en mycket speciell atmosfär som med säkerhet kommer väcka semesterkänslorna. Kombinera de varma sommardagarna vid stranden med promenader längs ortens gamla fiskehus. Ta en paus och känn hur den milda solen värmer mot ansiktet. Tillbringa din nästa semester i Hou och få med dig fina semesterminnen hem i ditt bagage.

Upptäck Nordjyllands östkust med ett semesterhus i Hou

Populära semesterhus i Hou, Nordjylland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hou, Nordjylland

Loading...

Semesterhus med pool i Hou, Nordjylland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hou, Nordjylland

Loading...

Stugområdet i Hou

Området med semesterhus och stugor i Hou ligger i ett skyddat skogsområde som sträcker sig runt orten. En snabb promenad eller cykeltur och du har tårna i sanden på den fina Hou strand. Stranden, som ligger vid Kattegat, är perfekt för familjer med barn. Njut av en dag på stranden och ta ett bad precis när det passar dig. Det finns vackra stränder på båda sidor om Hou, där några av dem är skogsområden där träden nästan går hela vägen ner till vattnet.

Den barnvänliga stranden som sträcker sig mellan Hou och Hals är en så kallad "barre-kyst". Detta innebär att stranden fylls med mer och mer sand varje år. Det innebär också att det flera små laguner och öar bildas. Har du tur, kan du hitta en privat liten ö!

Semester med barn på norra Jylland

Vi vet att barnen kommer att älska en semester på norra Jylland! Gå på skattjakt på stränderna - kanske hittar du "nordiskt guld"? På stränderna i Danmark finns det gömda skatter; nämligen bärnsten!

Det finns ett antal attraktioner och upplevelser på norra Jylland som passar familjer med barn. Fårup Sommerland är en hit bland barnen och har blivit framröstat till Europas bästa nöjespark flera gånger. På Aalborg Zoo kan du lära känna mer än 140 olika djurarter. Var med under matning eller se några av djuren på scenen tillsammans med sina djurskötare. Ta turen till Nordsöen Oceanarium i Hirtshals och lär dig mer om den fascinerande undervattensvärlden.

Semesterupplevelser i området

Många fritidsbåtar lägger till den i mysiga hamnen, som bildar stadens naturliga träffpunkt. På sommaren finns det därför mycket liv och rörelse i området. I Hou finner du flera restauranger och butiker där du kan möta semesterns behov av mat och dryck. Köp färsk fisk från en av båtarna och tillaga maten i din stuga. Dessutom finns det ett litet galleri med en trevlig butik. Här kan du hitta en souvenir som ett minne från din semester.

Bland våra stugor på Nordjylland för uthyrning finner du bland annat flera härliga alternativ i Hou. Filtreringsfunktionen här på hemsidan, gör det enkelt för dig som besökare att hitta ett semesterhus som passar dig och dina behov. Välj till exempel hur nära vatten ditt semesterhus ska ligga, eller om det ska vara tillåtet att ta med hund. För att sedan boka ditt boende i Hou, genomför du din bokning direkt här på hemsidan. Självklart kan du även hyra stuga i Hou genom att ringa till vår gästservice. Vi står redo att hjälpa dig i din semesterplanering, till exempel om det handlar om att hitta din favorit i vårt utbud av stugor i Hou!