Stugor i Furreby

Med ett av våra semester i Furreby på norra Jylland har du utmärkta möjligheter till en minnesvärd semester i Danmark. Nordjylland erbjuder närmast allt man kan önska sig för en semester med familj eller vänner. Njut av lugn och ro, avslappning, underhållning och omväxling som gör att ni lätt glömmer bort vardagens stress. Furreby är en idyllisk och avslappnad plats som ligger precis norr om våra stugor i Lökken.

Vill du boka boende i Furreby kan du göra det direkt här på vår hemsida. Här presenterar vi vårt kompletta utbud av semesterhus och stugor. Alla kvalitetssäkrade då vi besökt dem innan uthyrning. Välkommen att hyra din favorit direkt här online eller genom att ringa till oss.

Bo i vakre feriehusområder i Furreby

Populära semesterhus i Furreby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Furreby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Furreby

Loading...

Sommar och sol på Nordjylland

De långa, vita sandstränderna här hör till de finaste i hela Danmark. Här kan du njuta av timmar solen under sommaren och njuta av en riktig härlig semesteratmosfär. Den speciella naturen med sina fina och bevuxna dyner samt vidsträckta ängar gör att man lätt får den där semesterkänslan. Detta bidrar till att en semester i Furreby blir ännu bättre.

Att hyra stuga på norra Jylland är mycket populärt bland våra gäster. Dels är det lätt att ta sig hit men väl på plats är det också utmärkta förutsättningar till en semester med familj och vänner. Även med hund då flera semesterbostäder välkomnar våra fyrbenta vänner utan extra kostnad.

Utflykter och attraktioner i och runt om Furreby

Ett flertal av våra stugor i Furreby ligger nära stranden så du har oftast bara ett par minuter till havet - antingen till fots eller med bil. Utöver lugnet i Furreby hittar ni ombyte och vimmel i det närliggande Lökken. Här finns många caféer och affärer. En tips: under sommaren kan ni även besöka utomhuskonserter eller marknader för att handla fina saker. Lökken har mycket att erbjuda och är definitivt värt ett besök!

Ifall vädret inte riktigt skulle vara som ni hade önskat, kan ni tillbringa en rolig dag i simhallen tillsammans med era barn. Söker man inte vatten, finns möjlighet att åka till Action House istället. Ett riktigt bra alternativ när det inte vill sluta regna och verkligen ett ställe där alla kommer bli nöjda. Här kan man välja mellan olika aktiviteter som till exempel Go-Kart, Bowling och Laser Game. Har ni småbarn i resesällskapet så finns det även ett lekland som är drygt 300 m2 stort och ett riktigt äventyr för alla små besökare. Är ni sugna på ännu mer äventyr, rekommenderar vi en tur till Faarup Sommerland och Aquapark som ligger bara 10 km bort.

Boka semesterhus i Furreby hos NOVASOL

Med en av våra stugor i Furreby har du en utmärkt bas för en lyckad semester. Oavsett hur era planer ser ut, kan ett semesterhus vara en utmärkt utgångspunkt för en semester i Danmark. Våra stugor kan vara utgångspunkt till en utflykt eller platsen där ni bara vill vara och koppla av, ha en rolig grillfest eller solbada i trädgården. Vi hoppas att du kommer hitta din nästa stuga för semestern hos oss på NOVASOL. Sedan 1968 har vi hjälpt resesugna européer att hitta rätt semesterbostad och därmed få ett mer personligt sätt att tillbringa sin semester. Med en semesterbostad i Furreby tar ni er ett steg närmare en lyckad semester på Nordjylland.