Stugor i Tversted

Välkommen att hyra semesterhus i Tversted i sommar! Tversted ligger på Nordjylland och är en mycket vacker plats i Danmark. Byn är en harmonisk plats där det ofta inte är så tätt med turister. Genom att hyra hus i Tversted kommer ni att få en härlig tid i Danmark med goda möjligheter till sol, bad och andra roliga upplevelser.

Stuga att hyra i Tversted, Danmark

Populära semesterhus i Tversted

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tversted

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tversted

Loading...

Mellan Hirtshals och Skagen

Tversted ligger mellan Hirtshals och Skagen på norra Jylland. Byn har åt väst nära till havet och har en av de bredaste och bästa stränderna i landet med sina höga sanddyner och vidder. De stugor i Tversted som går att hyra ligger antingen nära havet eller inne i byn. En kortare promenad på cirka 1,2 km är det mellan Tversteds strand och centrum.

Hirtshals är ett fiskeläge i Nordjylland som ligger ungefär 16 km väster om Tversted. Här är färjetrafiken väldigt viktig och är till stor del den största transporten mellan Danmark och Norge. 16 km österut tar dig till Ålbaek och den danska östkusten.

Upplev stranden vid Tversted

Vad finns det att göra

Tversteds strand kan du inte bara ta långa sköna promenader på utan det går även bra att cykla samt åka bil. Under långa varma sommardagar kan det bara vara skönt att ta det lugnt på stranden, höra vågorna slå upp mot strandkanten och ta sig ett dopp då och då.

Här finns bland annat en fin blandning av parker, trädgårdar, gamla mysiga hus och massor med trevliga restauranger. Närheten till havet gör att det alltid tillagas färska fiskrätter på restaurangerna.

Större semesterhus i Tversted på Nordjylland

Bra bas för utflykter

Många av våra stugor i Tversted ligger i ett bra område med utgångspunkter för många olika utflykter. De boende i den lilla semesterorten bör skåda den vackra naturen, omgivningen och stranden som finns. Av detta kommer ni att uppleva en fantastisk frid. Tar man sig norrut från Tversted i riktning mot Skagen kan man besöka Råbjerg Mile. Här är dynerna upp till 40 meter höga och flyttas varje år ungefär 15 meter nordost, det innebär att byn Skagen delvis kommer att täckas av sand och har beräknats vara täckt av sand i 100-200 år. Innan detta sker rekommenderas en tur dit för att besöka den vackra stranden och Skagens museum.

I Danmark bör man också besöka den nordligaste punkten i landet, Grenen, där möts de två haven Skagerrak och Kattegatt, som man tydligt kan se hur vågorna från dem slår ihop med varandra. Här kan man mycket väl förvänta sig ett fantastiskt skådespel från naturen.

Alla i familjen ska följa med

Ingen familjemedlem ska behöva lämnas hemma. Hyr stugor i Tversted där det finns en grön symbol med en hund på, denna står för välkomnande av husdjur. Hit får man ta med sig två hundar eller två katter följa med och bo i stugan, utan en extra avgift. Har ni fler husdjur än två stycken, kontakta oss då på NOVASOL så att vi klart kan få ett godkännande från husägaren.

I några av stugorna finns det särskild information kring husdjursvänliga områden samt information till närmsta veterinär. Danmarks servicekontor kan hjälpa er som hundägare med tips kring vad man kan göra i det område ni valt att hyra stuga i.

Välkommen att hyra stuga i Tversted hos NOVASOL

På NOVASOL, hjälper vi er gärna med stuguthyrning i Tversted. Välkommen att kontakta oss för att hitta den stuga som passar för er semester, samt för bokning, rådgivning och övriga frågor. 

Det ska inte vara ett hinder att få med hela familjen och hyra stuga på Nordjylland. Kanske reser ni med hund eller med barn. I Danmark finns många olika semesterhus och stugor vilket gör det lätt att hitta ett boende som passar för er. Boka ett semesterhus i Tversted på Nordjylland till sommaren!