Stugor i Hemse

Hemse är beläget på södra Gotland och är öns näst största tätort. Denna del av ön är frodig och full av grönska. Genom att hyra stuga i Hemse kan man ta del av ett varierat landskap med barr- och lövträd, jordbruksmark, hav och fina stränder.

Hemse är ett bra alternativ till Visby, här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. När du hyr någon av våra stugor här kan du strosa runt på de charmiga gatorna, ta del av utbudet i de trevliga affärerna och avsluta med en god måltid på någon av restaurangerna.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

För dig som gillar vattnet

södra Gotland finns flera populära stränder i både öst och väst. Att hyra stuga i Hemse är perfekt för dig som älskar att bada och vill ha närhet till havet. Området är speciellt bra för barnfamiljer då flera av stränderna är långgrunda, exempelvis Nisseviken, Herta och Nybro badplats vid Gansviken i Grötlingbo. När havet blir för kallt finns det som tur är en simhall i Hemse som gör att man kan bada året om. Våra stugor i området är även ett tips för de som är fiskeintresserade då det finns goda möjligheter att fiska och åka på härliga båtutflykter i området.

Mängder av sportaktiviteter

Om du hellre föredrar aktiviter uppe på land satsar södra Gotland stort på sport- och idrottsutövande. De kan till och med skryta om att de har sitt eget hockeylag. Vare sig du vill spela fotboll, innebandy, handboll eller hockey kan du göra det under din semester när du hyr någon av våra stugor i Hemse.

Stugsemester i Hemse på Gotland

För dig som vill uppleva södra Gotland kan hyra stuga i Hemse direkt på vår hemsida eller via vår kundtjänst. NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och har många års erfarenhet av stuguthyrning på Gotland. Vi har ett brett utbud av kvalitetssäkrade stugor på Gotland och vi hoppas att du kommer hitta din favorit. Idag har vi ett eget servicekontor på ön vilket är beläget i Visby. Till alla bokningar som görs direkt genom oss, ingår dessutom vårt Trygghetspaket. Detta utan extra kostnad och innehållet kan läsa mer om i våra hyresvillkor.